Richmond & Finch iphone cover

Find nyheder og bestsellers fra Richmond & Finch her. Beskyt din mobil med smarte og funktionelle covers. Bliv bl.a. fristet af de flotte designcovers med gulddetaljer, dekorative blomster og marmorlook, der giver et fashionabelt udtryk. Beskyt din Iphone med stil.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og så holder vi dig opdateret med de seneste nyheder!

Richmond and Finch - Historien bag mærket

Siden 2014 har Richmond and Finch eksisteret som et brand inden for unikt livsstilstilbehør til mobiltelefoner, hvor de har formået at skabe et udvalg af populære og eftertragtede covers til telefonen. Historien bag Richmond and Finch tager os med til Stockholm i Sverige, hvor tankerne om at skabe et mærke, der skulle afspejle en moderne designfilosofi, som grundlæggerne, Richmond og Finch, havde med produkter inden for mode og ikonisk livsstilstilbehør blev ført ud i verden.

Siden da har det taget fart, og det har udviklet sig til en række smukke, unikke og finurlige kollektioner af covers og tilbehør til at beskytte din mobil. Fælles for designet er, at de skiller sig ud fra mængden af covers i både design og kvalitet. Richmond and Finch cover bringer noget nyt, anderledes og spændende til ideen om covers til din iPhone. Richmond and Finch covers er en kombination af en praktisk og feminin sammenslutning, der beskytter din telefon på bedst mulig vis samtidig med at være funktionel og smart i designet. Det gør Richmond and Finch cover til en populær accessory til dig og et must i dit hjem.

Richmond and Finch cover

Når du skal finde det rigtige cover til din telefon, kan det være svært at finde et omslag, som både kan beskytte og samtidig leve op til behovet for et flot designudtryk. Richmond and Finch har gjort det til deres levevej og store passion at skabe beskyttelse med stil, som udfylder netop disse behov.

Med Richmond and Finch cover kan du pifte din iPhone op med de smukke covers, som alle har det til fælles, at de emmer af lækkert design og fantastiske detaljer. Richmond and Finch tilbyder et udvalg af designcovers i et moderne design med eksempelvis guld detaljer, dekorative og glansfulde blomsterfremstillinger og et skønt marmorlook, der er med til at give din mobil et fashionabelt udtryk, som er værd at vise frem.

Richmond and Finch til iPhone

Det smukke design, som Richmond and Finch cover bærer præg af, har rødder i den skandinaviske æstetik og er ikke at tage fejl af. Det svenske livsstilsbrand skaber hver sæson kollektioner, som går hånd i hånd med tidens populære modetrends og tendenser som et must-have-tilbehør til dig. Gennemgående for alle Richmond and Finch iPhone covers er det unikke varemærke design og genkendelighed, hvor en metalring omslutter og spænder over coveret og rundt om kameraet.

Det tilfører et anderledes og kreativt udtryk til de mange covers og skaber fine detaljer til de smukke blomsterdesigns, sofistikerede marmordesigns og stilrene nuancer. De populære Richmond and Finch covers designes og udvikles i samarbejde med stylister og bloggere med inspirationen hentet fra modetrenden med et klassisk og elegant design.

Hos Luxo Living er vi stolte af at forhandle Richmond and Finch, der lever op til en høj standard inden for både kvalitet og design. Når du handler Richmond and Finch får du beskyttelse af din telefon, hvilket sikrer, at du får et cover, som vil holde i lang tid. De smarte covers er et helt særpræget livsstilstilbehør, som tilfører en vis form for stil og elegance til dit mobil-look.

Richmond and Finch iPhone covers vil være en ideel mulighed for at peppe det kedelige look op med farver og detaljer.
Gå på opdagelse her på siden og oplev et sandt univers af kreative designaccessories til din mobil, hvor du kan finde netop din favorit.