Konsolborde

Med et konsolbord er du sikret smuk opbevaringsplads til alt lige fra pyntegenstande, planter eller en fin bordlampe. Konsolborde er geniale som afsætningsbord, hvor du hurtigt kan aflægge de ting du står med i hånden. Her på siden finder du konsolborde i træ, messing og metal - så du, uanset din indretning, kan finde noget der matcher din stil. Du finder både konsolborde der er smalle, høje og i flere forskellige varianter - eksempelvis konsolborde med skuffer.
Gå på opdagelse og find dit nye konsolbord hos os.
Margit Brandt Barvogn Soft Gold
Før DKK 1.799,00
Levering: 3-8 hverdage
House Doctor Konsolbord Set Sort
Før DKK 5.499,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
House Doctor Konsolbord Woda, Sort
Forudbestilling - Du bliver kontaktet vedr. leveringstid
House Doctor Konsolbord Woda, Natur
Før DKK 2.799,00
Levering: 3-8 hverdage
Cozy Living Laura Konsolbord Noir
Før DKK 4.999,00
Levering: 3-8 hverdage
Kalager Konsolbord
Vælg mellem flere farver
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Audo Copenhagen Androgyne Lounge Table Walnut Calacatta Viola
Før DKK 15.790,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
WOUD Tree console table High
Før DKK 5.849,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
WOUD Tree console table Low
Før DKK 5.849,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
WOUD Utility Reol Dusty green
Før DKK 7.499,00
Levering: 3-8 hverdage
WOUD Utility Reol Eg
Før DKK 7.499,00
Levering: 3-8 hverdage
House Doctor Konsolbord Fari, Sort
Før DKK 3.499,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
We Do Wood konsolbord Repó 78 cm
Før DKK 3.210,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).

Hvad er et konsolbord?

Et konsolbord er et fantastisk møbel, der kan bruges i alle boligens rum. Et konsolbord kan have flere udformninger, men fælles for dem er, at det er smalle borde, der stilles op ad en væg.

Nogle konsolborde kommer også med hylder eller skuffer, så der er mere opbevaringsplads, også findes de i mange forskellige størrelser og designs. Det er et virkelig nemt møbel, at integrere alle steder i din bolig, fordi det ikke fylder meget og kan bruges på mange forskellige måder.

Hos Luxo Living finder du et lækkert udvalg af konsolborde fra kendte brands som Skagerak, Muubs og House Doctor i skønne materialer, og med hver deres unikke udtryk.

Gå på opdagelse og bliv forelsket i de mange smukke konsolborde, der kan bruges lige hvor du ønsker.

Konsolborde til alle boligens rum


Et konsolbord kan bruges i alle boligens rum, og det er som sagt et virkelig let møbel, at have med at gøre. Du kan eksempelvis placere et smalt konsolbord i din entre, så du hurtigt at aflægge nøgler, telefon og andre ting, når du kommer ind ad din hoveddør. Derudover kan et konsolbord med skuffer, bruges til opbevaring af huer, handsker og halstørklæde, så du let kan få fat i de mest nødvendige ting, når du er på vej ud af døren.
I de fleste boliger er der behov for et sted, hvor der kan placeres pynt og andre elementer, der gerne må være til synligt skue. Brug et bord med hylde i stuen, køkkenet eller gangen, hvor du kan sætte pyntegenstande, en bordlampe eller plante, og brug eventuelt hylden til dine bøger.

Konsolborde er desuden det perfekte afsætningsbord, og hvis du har brug for et sted hvor du kan lægge din computer, notesblok eller bog, når det ikke er i brug, vil et konsolbord helt sikkert være en stor hjælp.

Et lille konsolbord kan med fordel bruges til opbevaring i børneværelset, og hvis det samtidig er et lavt konsolbord, kan dit barn også bruge det som tegne- og skrivebord. Det er kun fantasien der sætter grænser, når du skal finde et sted til dit konsol møbel, og uanset om du mangler et lille, smalt eller højt konsolbord, kan du finde det her på siden.

Konsolborde i lækre materialer og skønne design


Hos Luxo Living kan du samtidig finde konsolborde, der matcher alle indretninger. Du finder både konsolbord i sort med jern ben, til den rå indretning og konsolbord i hvid til den mere minimalistiske stil.

Ønsker du at sætte et eksklusivt præg på din indretning, kan du både finde konsolbord med messing detaljer, og konsolbord med marmor bordplade. Det vil skabe et luksuriøst look, og samtidig give det perfekte blikfang, hvad enten det er i stuen, gangen eller køkkenet.


Om du ønsker et smukt konsolbord i træ eller et industrielt konsolbord i metal, vil du finde begge dele og meget mere lige her.



Vi ønsker dig god fornøjelse, når du går på opdagelse i det skønne udvalg af konsolborde, og vi håber du finder et, der matcher din stil og indretning helt perfekt.
Fragt fra kr. 49,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil