A Little Lovely Company

A Little Lovely Company har øje for detaljer, smukke farve, og designer disse unikke dekorationer og accessoires, som vil give dit hjem og fest en individuel stil, og som bare  gør hverdagen lidt mere dejlig.

Lightbox er en populær lampe, med plads til personlige citater og beskeder!
Lightbox er en meget dekorative og originale lampe, hvor du kan skifte tekst og symboler ud så tit du ønsker.

Mere om A Little Lovely Company

A Little Lovely Company er et hollandsk brand, som tilbyder helt unikke accessories og dekorationer til børn. Et kendetegn for mærket er udsmykningen af produkterne og den flair som der ses for detaljer og brugen af skønne farver. Livsstilsmærket til de kære små startede i 2014 og blev skabt med en stor kærlighed til hverdagen og et ønske om at skabe kvalitetsprodukter til netop børnene i deres hverdag. Produkterne som du finder her på siden, er også eminente til gaver. Gode til gave til dit barn, i barselsgave, julegave, fødseldagsgave og meget mere. Giv dit barn det bedste, så slå dig løs her i det lækre udvalg - her sætter kun fantasien grænser.  

Bliv også klar til din næste fest med pynt, gaver og dekorationer fra a little lovely company eller gå bare på opdagelse i det fine udvalg hos a little lovely company lige her, og få opdateret børneværelset.

KREATIVE TIL LØSNINGER TIL BØRNEVÆRELSER


Holder du af at være kreativ og at skabe det unikke? A Little Lovely Company giver dig ofte mulighed for selv at være med at bidrage til produktet, efter egner evner og ønsker. Du kan derfor selv eller sammen med dit barn være med til at præge produktet dekorativt og personligt. På den måde kan dig og eksempelvis dit barn sammen skabe noget unikt til jeres hjem.
Se den flotte kollektion her og køb i dag!

LAD DIT BARN DEKORE SIT EGET LIGHTBOX LETTER SET


Lightbox Letter Set er et af de produkter som A Little Lovely Company tilbyder. Der medfølger et udvalg af illustrationer og bogstaver som efter eget valg og ønsker, kan indsættes i lampen. Der er mulighed for løbende at udskifte disse billeder hvis det ønskes. Dette sæt vil naturligvis bidrage til et rum som udsmykning og lys, men også til læring og som et hyggeligt projekt. Et projekt man kan have sammen med sine børn om og om igen.

Se det omtalte lightbox letter set her ovenover og læs mere omkring hvad det indeholder med mere inde på produktet. Der er også mulighed for at købe ekstra illustrationer, så man har større udvalg at lege med eller hvis der bare skal ske noget nyt med lightboxen.
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil