Hay About a lounge chair - AAL

About a lounge chair fra HAY.

Hay About A Lounge Chair er den perfekte hyggestol, som udover at være et stilrent designermøbel også har en utrolig god komfort. Den højryggede About A Lounge stol er designet til at skabe et sammenhængende look med det matchende About a Ottoman, men det fungerer også perfekt alene. Den lavryggede model giver et mere intimt og simpelt look. Uanset hvilken model du vælger kan du med det store udvalg af puder, ben og polstring konfigurere unikke kombinationer, der passer til forskellige offentlige og private sammenhænge.

Hay About A Lounge Chair

Hay About A Lounge Chair hører under den populære stole familie ‘About A Chair’ og er det nyeste skud på stammen i serien. About A Lounge Chair er designet af den danske møbeldesigner Hee Welling, som gennem hans arbejde har et stort fokus på at skabe møbler med et elegant og roligt udseende. Dette opfylder About A Chair lounge stolen til punkt og prikke, og ligesom spisebordsstole i samme serie har de et utroligt stilrent og smukt udseende, der vil passe godt i mange forskellige boliger og indretninger.

Hee Welling skaber møbler der er teknisk godt gennemførte og som gennem det stilrene design kan nå et bredt publikum. About A Lounge Chair fra Hay er udover at være et særdeles smukt møbel også utrolig komfortabelt, hvor der er mulighed for at nyde en dejlig kop kaffe, ilden i pejsen eller have en masse gode stunder med familie og venner. About A Lounge Chair er en hyggestol udover det sædvanlige.

Find din favorit af About A Lounge Chair


Hay Lounge Chair er designet med en kompakt krop og har formede armlæn og smukke træben. Designet er ligesom hos resten af serien blevet holdt enkelt og absolut intet er overladt til tilfældighederne.

Hos Luxo Living finder du Hay About A Lounge Chair low, som er en model med en lavere ryg, der giver et mere intimt og simpelt udtryk. Vi tilbyder også den anden variant About A Lounge Chair high, som er en højrygget variant til ekstra afslapning. Uanset hvilken af de to modeller der er din favorit har du mange muligheder når det kommer til de lækre loungestole.

Du kan skabe din egen unikke Hay Lounge Chair med det store udvalg af hynder og polstringer. Derudover findes modellerne også med flere forskellige modeller af stel - både i træ og metal efter din personlige smag. Er du ikke så meget til stofbetræk kan du også vælge din Hay About A Lounge Chair med læder betræk for et mere klassisk look.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad gør en HAY about a lounge chair unik?
Det der gør en HAY about a lounge chair så unik er både det stilrene look, som passer i enhver boligindretning men også kvaliteten af stolen. Derudover har du mulighed for selv at designe den i forhold til hynder og polstringer, så du kan skabe din helt egen unikke HAY about a lounge chair.

Hvad måler en HAY about a lounge chair?
Der er både stole, som måler B 76 cm X D 73 cm X H 81 cm. Disse stole er modellerne AAL 82 og AAL 83. Så er der modellen AAL 91, som måler W84 cm X D82 cm X H101 cm. Til sidst er der stole, som måler W88 X D82 X H101, som er modellerne AAL 92 og AAL 93.

Hvilken HAY about a lounge chair skal jeg vælge?
Det kan være relevant at tænke på, hvordan designet skal være, hvad den må koste og hvor meget plads du har i hjemmet. Stolene har forskellige designs og størrelser og tilmed også forskellige priser. Derfor kan disse faktorer have en betydning for valget af stolen.

Hvor kan man købe en HAY about a lounge chair?
En HAY about a lounge chair kan købes mange steder og i forskellige prisklasser. Hos Luxo Living forhandler vi mange forskellige modeller af HAY about a lounge chair, så du får muligheden for at kunne vælge den stol, som passer helt perfekt til din boligindretning.

Gå på opdagelse i udvalget og find din personlige favorit blandt de skønne Hay loungestole og giv dig selv muligheden for at tage en velfortjent pause i et smukt designermøbel.
Fragt fra kr. 49,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil