About a stool - AAS

About A Stool AAS fra HAY. Smukke barstole designet i et tæt samarbejde med Hee Welling og HAY. Hay Barstolene har den samme komfort som de andre stole  i serien. Designet der spænder fra en minimalistisk plastisk skal til en mere fyldig polstret version. Med et buet ryglæn og lange, elegante træben giver det barstolen et enkelt look, men alligevel et stærk visuel udseende, der gør den ideel som en barstol i et offentligt miljø såvel som til uformelle møder og måltider. Fås i to højder og i en række træafslutninger og farver.
HAY AAS 32 Barstol Valnød
Vælg mellem flere farver
Før DKK 2.349,00
Vælg variant for status
HAY Result Chair Frame black  - 2 stole
Prisen er for 2 stole
Før DKK 5.198,00
Levering: 3-8 hverdage
HAY AAS 32 Barstol Black water-based black
Før DKK 2.149,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
HAY About A Stool AAS 32 Barstol H75
Vælg mellem flere farver på ben og skal
Vælg variant for status
HAY About A Stool AAS 32 Barstol H65
Vælg mellem flere farver på ben og skal
Før DKK 2.149,00
Vælg variant for status
HAY AAC Sædehynde Chess
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
HAY AAC Sædehynde Cherry Red
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
HAY About A Stool AAS 33 Barstol - Polstring Coda 100
Vælg mellem flere højder
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).

About A Stool

About A Stool er designet af Hee Welling og er ligesom resten af stolene i serien lavet i et stilrent design, hvor det stille elegante udseende med de skulpturelle former er særligt karakteristisk. En Hay barstol i About A Stool serien er smuk barstol, der kan bruges i mange forskellige indretninger. Hay About A Stool kan have udtryk som en minimalistisk plastskammel og en fyldig polstret version, der skaber mere blikfang.

Uanset hvilken præcise model der er din favorit får du med en Hay About A Stool en barstol med en smukt buet ryglæn og lange elegante træben, der har en stærk visuel tilstedeværelse. Det gør den både ideel i alt fra det offentlige miljø til uformelle sammenkomster og møder i den private bolig.

Med About A Stool fra Hay kan du vælge mellem to forskellige højder, en lang række farver, flere forskellige polstrings muligheder og ben typer, så du kan få præcis den barstol du går og drømmer om.

Hay barstol i mange varianter


Hos Luxo Living finder du forskellige Hay barstole, der alle har deres unikke look. Hay About A Stool AAS32 er en af de mest populære modeller, der udstråler en funktionel enkelthed og har en samlet blød silhuet. Ønsker du en Hay barstol i sort kan du vælge både sæde og ben i samme farve, men den kommer i utroligt mange farvekombinationer, så du kan få netop det look du ønsker.

På siden finder du også Hay About A Stool AAS38, som har et polstret sæde og stilrene ben i metal, der giver kant til boligen. Mangler du lidt ekstra komfort finder du også hynder til Hay barstol i flere forskellige farver.

Gå på opdagelse i udvalget og find din nye Hay barstol hos os.
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil