Algan

MERE OM ALGAN

Algan tilbyder bæredygtige tekstiler til hjemmet, som er testet for skadeligt kemi og vævet af lokal dyrket bomuld. Du kan derfor skifte dine gamle tekstiler ud til nye fra Algan, med en helt og aldeles ren samvittighed. Algan har fokus på et minimum af emballage og transport. Virksomhedens produkter er produceret i Tyrkiet og er perfekte til at give dit køkken, badeværelse og eller stue et nyt og personligt udtryk. Brandet Algan oser af kvalitet, godt håndværk og er indhyllet i gode grønne tanker, som du kan bring med dig hjem og gøre til en del af dig og din families hverdag. Se mere om vores store flotte udvalg af alt fra håndklæder, sengetæpper, plaider og meget mere her på siden!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

BRUGEN AF ALGAN TIL HJEMMET

Er du på udkig efter et skønt sengetæppe til soveværelset? Eller smukke kvalitets håndklæder til badeværelset, eller måske et tæppe du kan krybe ind under på sofaen i stuen? Ja? Så er du kommet til det rette sted. Algan giver dig den bedste mulighed for at fylde alle hjemmets forskellige rum ud med bæredygtige tekstiler i høj kvalitet. Du kan både vælge at køre et farvetema eller kombinere forskellige farver og modeller, for at opnå den stil du foretrækker hjemmets rum. De flere forskellige vævede mønstre. Skab din egen personlig sammensætning af tekstiler med den grønne og bæredygtige gode samvittighed.

ALGAN HAMAMHÅNDKLÆDE

Algan har et bredt udvalg af tekstiler som kan bidrage til dit hjems forskellige rum. Fx kan du designe din boligs badeværelse med lækre bløde håndklæder, vævet i 100% bomuld fra Algan. Håndklæderne er super lækre, bløde og lette. Håndklæderne tørre derudover også hurtigt efter brug. Brugen af håndklædet er naturligvis efter et bad på badeværelset. Dog er håndklæderne også super velegnede til at have med på stranden eller med til dine sports aktiviteter. Bl.a. fordi håndklædet fylder en del mindre end et klassisk håndklæde, og det lette og hurtigtørende design. Se det stor og flotte udvalg her på siden!