Anna Von Lipa

Anna Von Lipa har siden 1996 stået bag glas produkter i mange forskellige farver og designs. Den unikke kollektion er en god kombination af ny designs og gamle klassiker fra nogle af de dygtigste glaspustere i Europa. Alle produkterne fra Anna Von Lipa er mundblæste og opbygget i flere lag glas. Dette gør hver enkelt glasdesign helt unik og særlig. Der er derfor Ikke to glas, der er 100% ens og din samling vil derfor også være din helt egen unikke samling af glasprodukter. Er du ikke bange for at lege med farverne ved diverse bordopdækninger, så er der her hos os muligheder for at finde smukke vandglas, vinglas, kander og vaser. Der er ingen regler for, hvordan du kan mixe og sammensætte og du kan derfor gøre bordopdækningen til din helt egen. Du er garanteret et smukt spisebord med de smukke produkter fra Anna Von Lipa. På siden finder du blandt andet den populære Anna Von Lipa kande og de smukke Swirl glas.
Filtrer chevron-down
Filtrer x
Mærke chevron-down
  1. (2) varer
Pris chevron-down
Sortering switch-vertical
  • Nyeste
  • Pris lav-høj
  • Pris høj-lav
  • Højeste besparelse
  • Produktnavn

2 varer

2 varer

Anna Von Lipa Paris Spiral Kande 2 L. Rosa
Spar 20%
Tilbudspris DKK 675,00 Normalpris DKK 839,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

Anna Von Lipa Paris Spiral Kande 2 L.Citron
Spar 26%
Tilbudspris DKK 619,00 Normalpris DKK 839,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

2 varer

Mere om mærket Anna Von Lipa

Brandet Anna Von Lipa har siden 1996 samarbejdet med dygtige og erfarne glasblæser i Europa. Jytte Correll er hoveddesigner og grundlægger af Anna Von Lipa. Produkterne fra mærket Anna Von Lipa er håndværk med stort H. Gennem tiden er der blevet designet vaser, vin- og vandglas, kander og glaspynt i flere forskellige farver og udformninger. Anna Von Lipa samarbejder med gamle og fremtrædende glasværksteder rundt omkring i Europa. Kendetegnet ved alle produkter er, at glasset har en meget høj glans og æstetisk smukke farver og mønstre. Anna Von Lipa lægger stor vægt på bæredygtighed ved de enkelte produkter og stræber så meget som muligt efter at anvende genbrugsglas og emballage. Der bliver anvendt kemikaliefrie farver og der bliver sparet på farverige kataloger og emballager. Elsker du at sætte farve på tilværelsen, så er Anna Von Lipa produkter helt sikkert uundværlige i din bolig. For at finde de de helt rigtige produkter til din bolig, kan du med fordel drage nytte af filtreringsmuligheden i venstre side. På den måde kan du sortere i pris, brand og rum for at skabe et bedre overblik over udvalget og få lettere ved at vælge de produkter, du elsker. Er du interesseret i at se de unikke og smukke designs? Så er du kommet til det helt rigtige sted!

Anna Von Lipa kande og karaffel - et smukt element på bordet

Måske er du allerede stødt på de betagende Anna Von Lipa kander? De er nemlig meget karakteristiske og kommer i et hav af smukke farver. Her kan blandt andet nævnes blå, lilla, grøn, lyserød og gul. Samtidig har de flotte organiske former, der giver dem et blødt look. Kanderne findes med forskellige detaljer, der giver dem hver deres unikke udtryk. Ved Anna Von Lipa pindsvind kanden, er det især de små ‘dutter’, der er med til at definere kandens look. Den er perfekt til enhver middag, hvor den vil udgøre et smukt designelement på bordet. Men den kan også bruges i mange andre sammenhæng. Du kan også bruge din Anna Von Lipa kande i vindueskarmen med dine yndlings buket i eller lade den pynte på hylden i vitrineskabet. De smukke Anna Von Lipa kander og karafler byder på flere unikke indretningsmuligheder, hvilket gør dem unikke. De skaber samtidig et skandinavisk twist i indretningen. I pindsvin serien finder du også smukke skåle, som kan pynte på middagsbordet, som slikskål eller pynt på reolen. Anna Von Lipa kander, karafler og skåle kommer udover pindsvin serien i mange andre skønne mønstre og der er derfor gode chancer for du finder en variant, der passer perfekt ind i din bolig. Du kan også mixe og matche serierne på din egen måde, så du får skabt dit helt eget på spisebordet eller i resten af hjemmet.

Dæk dit bord med glas og skåle fra Anna Von Lipa

Er du til godt håndværk og holder du af det unikke til din borddækning? Du kan fra Anna Von Lipa samle både cocktailglas, vinglas, vandglas mm. Tilføj farve og personlighed til din borddækning, og giv dine gæster en uforglemmelig oplevelse. Dine gæster kan eksempelvis få hver sin farve rødvinsglas eller sammensæt de farvede vandglas præcis efter din personlige stil. Særligt de serierne confetti og splash er populære, når det kommer til Anna Von Lipa glas. De farverige kombinationer sætter i den grad farve på tilværelsen. Glassene emmer af glæde og liv og man kan ikke andet end at blive glad, når man ser de smukke, farverige glas. De smukke skåle kan indgå i bordopdækningen, så man får skabt en sammenhæng med glassene og kanderne. På den måde kan du udrette et fortryllet middagsbord til dig og dine nærmeste. Det er kun fantasien der sætter grænser, når du går på opdagelse i det farverige Anna Von Lipa univers.

Køb dine Anna Von Lipa produkter hos Luxo Living

Er du også betaget af de smukke, dekorative produkter fra Anna Von Lipa? Med produkter fra Anna Von Lipa vil dit hjem stråle endnu mere. Produkterne emmer af dansk design og med disse i din bolig, opnår du en skandinavisk indretning. Dit hjem vil fremstå med et farverigt udtryk og samtidig skabe glæde og liv. Hvad end du leder efter skønne glas, kander eller skåle til dig selv eller en veninde, så kan du med garanti finde det her på siden. Find dine favoritter fra Anna Von Lipa hos Luxo Living og vi leverer dine favorit produkter gratis ved køb over 499 kr.

Ofte stillede spørgsmål

Er Anna Von Lipa dansk?

Ja, Anna Von Lipa er et dansk brand, der laver de flotteste produkter i mundblæst glas. Produkterne er dog ikke fremstillet i Danmark, men i Bôhmen, Tjekkiet, som er landets hovedsædet for alt mundblæst glas. Det er også her ægteparret bag virksomheden bor. De designer selv deres glas, og fremstillingen foregår på det ældste glaspusteri i Tjekkiet. Deres kander, vandglas, vinglas og skåle er især kendetegnet ved de feminine og organiske former, og de mange smukke farver.

Hvem er Anna Von Lipa?

Anna Von Lipa er navnet på brandet bag det farverige mundblæste glas. Virksomheden ejes af Jytte og Christian Corell, som startede deres produktion tilbage i 1996. Virksomhedens navn er både inspireret af deres yngste datter, Anna og deres nuværende bopæl i byen Lipa i Tjekkiet. Det er også i netop denne by, at de smukke glas bliver fremstillet.

Hvad laver Anna Von Lipa?

Anna Von Lipa er et brand, der laver mundblæst glas, kander, karafler, skåle, vaser og meget mere. Alle produkterne er kendetegnet ved at være æstetisk flotte i smukke farvespil. Med produkter fra Anna Von Lipa, får du sat farve på bordet. Dæk op med de smukkeste farver på din egen unikke måde. Du finder et stort udvalg af Anna Von Lipa produkter hos Luxo Living. Det store udvalg giver dig rig mulighed for at finde de produkter, der passer ind i dit hjem.

Hvor kan man købe Anna Von Lipa glas?

Luxo Living er stolt Anna Von Lipa forhandler, og hos os kan du finde et stort udvalg af de betagende og karakteristiske glas produkter. Vi tilbyder både vandglas, vinglas og cocktailglas fra det populære brand, men du kan også finde mange andre Anna Von Lipa produkter, som de smukke kander, skåle og vaser i forskellige varianter. Løbende får vi nye produkter fra Anna Von Lipa, så hold gerne øje her på siden.