Anne Linde

Anne Linde har designet en serie af flotte hylder og reoler i metal. Hendes hylder er både skulpturelle og funktionelle. Metallet giver hylden et elegant udtryk, og er stærkt og holdbart. Hylden har skønne organiske aspekter i designet, som gør at Anne Linde passer ind i alle typer indretninger.
Anne Linde Box
Vælg mellem 3 farver
Før DKK 699,00
Vælg variant for status
Anne Linde Spejl Square
OBS. Det er kun spejlet.
Før DKK 99,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Anne Linde Spejl Rund
OBS. Det er kun spejlet.
Før DKK 99,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Anne Linde Hang:able Bøjle Eg
OBS. Det er kun træ bøjle/knagen.
Før DKK 249,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Anne Linde Hoop Bøjle
OBS. Det er kun bøjlen.
Før DKK 299,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Anne Linde Hylde Ledge Grå
Før DKK 549,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).

MERE OM MÆRKET ANNE LINDE


Anne Linde designer skulpturelle og enkle løsninger til opbevaring i form af hylder og reolsystemer. Anne starede brandet Anne Linde i 2004 og har lige siden arbejdet på at skabe nye designs som er frie og funktionelle. De forskellige designs som der tilbydes er udover det smukke tidløse design, produceret i god kvalitet og er holdbar til hverdagsbrug.
Anne arbejder derudover også på at skabe en ny design tradition med hendes favorit materiale, som er metal og er kernen for hendes produkter.


MATERIALET METAL


Anne Lindes foretrukne materiale at designe hendes produkter i, er metal. Selv om metal ikke var i hendes første tanke omkring materialevalg, var det helt rigtige og passende valg, som benyttes i størestedelen af Anne Lindes produkter. Materialet gør derudover hylen stærk og holdbar. Metal giver også frihed, da det kan formes og bøjes og skabe en elegant og tidløst udtryk, som der ønskes.
Se det flotte udvalg i de fine materialer her på siden!

BRUGEN AF HYLDER FRA ANNE LINDE I HJEMMET


Hylder fåes i flere forskellige design og kan dertil let sammensættes efter behov. De fleste hylder er desinget til at kunne være i mindre rum og på den måde udnytte rummet bedre. Du kan samtidig også udvide og sætte flere af samme hylde op i de større rum. Det giver en helt særlig mulighed for at skabe en personlig og unik system på din væk, som samtidig også vil udsmykke den. Der er mulighed for at skabe et enkelt udtyk med neutrale farver.
Hvis du er bare er mere til den personlige og unikke løsning kan du også opnår dette med den rigtige sammensætning af farver og placering af hylder fra Anne Lindes design.
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil