Architectmade

En verden med udvalgte design objekter fra nogen af Danmarks mest anerkendte arkitekter/designere som: Jørn Utzon, Finn Juhl, Kristian Vedel, Hans Bølling om mange flere. Architectmade har til manges glæde sat mange klassiskere I produktion igen, bl.a. de skønne Bird træfugle af Kristian Vedel og de elegante Duck & Duckling fra Hans Bølling.

Læs mere om ​​ARCHITECTMADE

Hemmeligheden bag ​​ARCHITECTMADE er genopdagelsen af gamle skatte fra de store danske designere.

Klassiske designs fra Utzon, Kjærholm, Juhl, Vedel og Karpf bliver vækket til live gennem produkterne fra ARCHITECTMADE.

Designernes lidenskab for rene linjer, æstetik og funktionalitet skinner igennem ved hvert et produkt og dette giver hvert eneste produkt en stor tiltrækningskraft.

Resultatet af denne proces er en klar krystallisation og konceptualisering af produktet i sin reneste, mest enkle og raffinerede form. Det er denne meget karakteristisk essens af ​​dansk design, der binder alle ARCHITECMADEs produkter sammen.

ARCHITECTMADE


Architectmade har en dyb lidenskab for design og god håndlavet kvalitet. Brandets navn Architectmade kommer af at deres produkter er arkitekttegnede og håndlavede. Nogle af de dygtige arkitekter bag Architectmade er blandt andre Kristian Vedel, som fx har designet Bird figuren og Bjarke Ingels som fx har designet Panda figuen.
Der virkelig øje at producere smukke tidsløse produkter, som kan pynte og beholdes i mange år og generationer. Der er fokus på at træde væk idéen om at smide ud og det sørger Architectmade kvalitet for.
Se de tidsløse træfigurer, bakker, og så videre her på siden.

MATERIALET OG HÅNDVÆRKET


Architectmade gøre meget ud af udvælgelsen af rigtige materiale i det rette kvalitet, for at opnå den gode kvalitet af fx figuren. Alle produkterne er håndlavede med fokus på detaljer og godt håndværk. Produkterne er blandt andet udformet i valnøddetræ, ahorntræ, egetræ, wengétræ med mere. Egetræet er i nogle tilfælde også røget for at give den mere mørke og varme farve frem i træet.
Læs om det enkelte produkts træsort og hvilken arkitekt som har designet den figur som du ønsker dig!

GIV ARCHITECTMADE VIDERE


Kvalitet, kvalitet, kvalitet, design og håndværk. Architectmade er den iminente gave til større lejligheder, som fx konfirmationsgaver, runde fødselsdage, bryllupsgaver, julegaver og så videre. Eftersom produkterne er tidsløse og kan holde og pynte i mange år. Architectmades produkter derfor perfekte at give videre i gave, men også i arv til dit barn eller barnebarn. Bring minerene videre med Architectmade og lad dem lave videre hos den næste generation.
Køb dit Architectmade figur til at give videre i gave her!
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil