Aykasa Foldekasse Mini Mørkegrøn

Før DKK 45,00
DKK 33,75
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Varenummer:Aykasa Mini Foldekasse Dark Green L27xB17xH11
Smart og cool opbevaringsløsning fra Aykasa.

Lad dig inspirere af en verden fuld af organisering og systemer blandet med smart og moderne design. Aykasa, er skabt til at gøre hverdagens opbevaring lettere på en kreativ måde. De farverige kasser fås i forskellige farver og størrelser, som passer ind i netop dit hjem, din indretning og ikke mindst dine behov. De kan nemt foldes ud og tages i brug, og når de ikke er i brug, kan du nemt folde dem sammen og stille dem væk.

Det hårde plastmateriale gør dem slidstærke og holdbare selv ved tung belastning. Materialet er godkendt til fødevarekontakt og også produceret af det samme som babyflasker - derfor kan du trygt bruge kasserne til eksempelvis køle- og fryseskabet eller på børneværelset.

Brug de smarte kasser på badeværelset til dine cremer, sæber, ansigtsscrub eller små vaskeklude. Anret dine krydderier, salt og peber eller olier i den på køkkenbordet eller stil kassen i entréen, soveværelset og garderoben til opbevaring af sko og tøj. På børneværelset kan du og dit barn sammen organisere legetøj eller tøj i kasserne og dermed gøre det til en personlig løsning for dit barn at være med i.

Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser. Kasserne fås i en mini, midi og maxi udgave i mange forskellige farver.

Materialer:
Kasserne er fremstillet i hård plast.

Mål:
Længde: 27 cm.
Bredde: 17 cm.
Højde: 11 cm.
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil