Aykasa

Lad dig inspirere af en verden fuld af organisering og systemer blandet med smart og moderne design. Det nye mærke, Aykasa, er et designbrand, som er skabt til at gøre hverdagens opbevaring og arrangering lettere og mere praktisk på en kreativ måde. Læs mere nederst på siden.
Aykasa Foldekasse Mini mustard
Før DKK 45,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Aykasa Foldekasse Mini Sort
Før DKK 45,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Aykasa Foldekasse Maxi Olive
Før DKK 300,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Aykasa Foldekasse Mini Mørkegrøn
Før DKK 45,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).

Aykasa i indretningen

De fine foldekasser fra Aykasa er en populær accessories i indretningen. I takt med at forskellige tendenser inden for interør kommer frem, lancerer Aykasa foldekasserne i nye farver, der skal matche dit hjem og stil. Udvalget består ud over flere forskellige farver, også af flere forskellige størrelser. Vælg imellem mini, midi og maxi størrelserne, der giver dig mulighed for at bruge dem i forskellige rum i dit hjem. Lad kasserne udgøre opbevaring i badeværelset til dine cremer, sæber, ansigtsscrub eller små vaskeklude. Anret dine krydderier, salt og peber eller olier i den på køkkenbordet eller stil kassen i entréen, soveværelset og garderoben til opbevaring af sko og tøj. Aykasa er godkendt i forbindelse med fødevarekontakt, så du kan trygt bruge kasserne til opbevaring i køle- og fryseskabet. Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser.
De smarte kasser kan med fordel også stables oven på hinanden med en plade på, og så har du et lille bord med en lille reol eller rum, idet endeklappen kan lægges ned og tages i brug både indvendig og oven på pladen.

Børneværelset


Lad dit barn lege med Aykasa foldemulighederne og skab ekstra plads til dine børns tøj, legetøj og andre legesager. Du og dit barn kan nemt organisere dit barns værelse med Aykasa kasserne til kategorisering af legetøjet, tegne- og maleværktøjer eller måske tøj. Lad dit barn være med i planlægningen og organiseringen, så det bliver en personlig løsning, der passer til netop dem. Farverne på kasserne har Aykasa ladet sig inspirere fra børneverdenen.
Også her bruges gennemtænkt råmateriale, idet kasserne er produceret af det samme som babyflasker. Du kan derfor trygt lade de funktionelle kasser pynte på børneværelset.

Udendørsliv


Skal du have picnic udenfor eller måske på campingtur i weekenden? Så er Aykasas foldekasser en god løsning til at have med på farten. Med de forskellige størrelsesmuligheder, kan kasserne nemt finde plads i bilen, idet de bare kan foldes ind, når de ikke er i brug og ud igen, når du har brug for dem i naturen. Kasserne holder til alle slags vejrforhold og er robuste til udendørs brug. Brug den i haven som et lille havebord til at anrette en lille picnic på. Kasserne er derudover lavet i materiale der er godkendt til fødevarekontakt. Netop kvaliteten er noget der er med til at gøre dem ekstra praktiske.

Praktik i højsædet


Det bedste ved de gennemtænkte Aykasa foldekasser er deres praktiske egenskaber. Med en foldekasse fra Aykasa får du en kasse, som kan bruges til flere forskellige ting. Ud over at du kan bruge den til at opbevarer dine ting, kan en foldekasse fra Aykasa eksempelvis også bruges til at fragte varer, eller du kan bruge dem til dine ting, hvis i skal have dem flyttet. Med en Aykasa kasse får du dig en foldekasse i plast, og dermed har du dig et produkt som kan bruges til det meste. Derudover er det utroligt slidstærkt, hvilket gør foldekasserne gode på den lange bane. Tjek hele udvalget igennem herover, og find netop de farver, størrelser og typer der passer dig bedst.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad måler Aykasa kasser?
Aykasa kasserne findes i tre forskellige størrelser. Den største foldekasse kaldet Maxi måler L 60 cm x B 40 cm x H 22 cm. Den mellem foldekasse kaldet Midi måler L 40 cm x B 30 cm x H 14 cm. Den mindste foldekasse kaldet Mini måler L 27 cm x B 17 cm x H 11 cm. Alle størrelserne fås hos Luxo Living.

Hvad farve har Aykasa kasser?
Kasserne hos Luxo Living kan fås i mange forskellige farver. På den måde er du sikret kasser, som passer ind i din boligindretning. Maxi fås i 15 forskellige farver, Midi fås i 23 forskellige farver, mens Mini fås i 29 forskellige farver. De mange forskellige farver og kassernes designs, gør det alt andet end kedeligt at opbevare dine ting.

Hvad kan man bruge Aykasa kasser til?
Aykasa kasser kan bruges til alle former for opbevaring. De forskellige størrelser gør det muligt at opbevare ting i alle slags rum. Det kan være lige fra make-up på toilettet til indkøb til opbevaring af tegninger, legetøj eller skriveredskaber på børneværelset. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Hvor kan man købe Aykasa kasser?
Du finder et flot udvalg af kasser fra Aykasa hos Luxo Living. Materialerne er stærke og holdbare, så du kan opbevare dine ting i Aykasa kasserne i lang tid. Hos Luxo Living er der dag til dag levering, hvis du bestiller inden kl 15. Derudover er der gratis fragt ved køb over 499 kr.
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil