AYTM

AYTM har en elegant og luksuriøs kollektion af interiør, puder og små møbler i tidløst design til boligen. Bag AYTM står ægteparret Kathrine og Per Gran Hartvigsen, som har mange års erfaring inderfor design af kvalitetsmøbler. AYTM design er karakteristisk, skulpturelt og stilfuldt. Kollektion byder på puder, lysestager, vaser, bakker og meget mere til din bolig. Hos Luxo Living kan du finde alt fra et smukt AYTM spejl til en betagende AYTM hylde. AYTM Curva og Globe er nogle af de populære serier fra den danske designvirksomhed. Med kontrastfyldte materialer og organiske former bliver AYTM design hurtigt blikfang i enhver bolig. Gå på opdagelse i det store udvalg her.
AYTM Globe Rund Glasvase Black/Guld Stor
Før DKK 849,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
AYTM Concha Knage/Greb Sølv
Vælg mellem flere størrelser
Før DKK 349,00
Udsolgt
AYTM Angui Garderobespejl Anthracite
Mål: 50 x 145 cm
Før DKK 2.999,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
AYTM ARURA Medium glas vase
Før DKK 1.599,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
AYTM LUCEO Cylinder Lampe Guld/Klar
Før DKK 1.899,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
AYTM Globe Rund Glasvase Navy/Guld Stor
Før DKK 849,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
AYTM Duftlys med Lemon, Ingefær og grøn the
Vælg mellem to størrelser
Før DKK 299,00
Udsolgt
AYTM Duftlys Soft Essence Hvid The & Ingefær
Vælg mellem to størrelser
Før DKK 299,00
Vælg variant for status
AYTM Globe Rund Glas Vase Grå Stor
Før DKK 849,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).

Mere om AYTM


AYTM er en dansk design virksomhed med rødder i smilets by, Århus. Per og Kathrine Gran Hartvigsen havde i mange år drømt om at designe og skabe kvalitetsinteriør. I 2015 gik drømmen i opfyldelse, da de skabte AYTM. Navnet kommer fra af det engelske ord “item”, som udtales på samme måde.

AYTM design er kendetegnet ved de modige farvevalg, som er internationalt inspireret, samtidig med at de bevarer de simple strukturer og former, som man ofte ser i den skandinaviske indretning.

Enestående AYTM boliginteriør


Vil du gerne pryde din bolig med tilbehør og interiør i et enestående design? Så er AYTM med garanti noget for dig. Designprocessen er altid i højsædet, og det færdige produkt er et resultat af tæt samarbejde og unikke færdigheder blandt det dygtige designteam.

Måske er du allerede stødt på den betagende AYTM magasinholder eller har forelsket dig i en AYTM lysestage?

Kontraster mellem materialerne og de skulpturelle former vil hurtigt blive blikfang i din bolig. Brug et AYTM spejl som et stilfuldt element i din entre eller soveværelset eller lad en smuk AYTM hylde pryde væggen i stuen.

Mangler du belysning i hjemmet finder du også et stort udvalg af stilfulde AYTM lamper, der med sit enkle design fungerer i alle boligens rum. AYTM har både designet bordlamper, pendler og gulvlamper, som med garanti vil være et smukt element hjemme hos dig.

AYTM Curva og AYTM Globe


AYTM har skabt mange unikke kollektioner, som har hver deres særpræg og udsøgte design. Blandt nogle af de mest populære kan nævnes AYTM Curva. Et design der fanger øjet med sine organiske former i kombination med det hårdføre metal.

I serien finder du blandt andet deres karakteristike magasinholder og den smukke AYTM Curva hylde. Hylden kan bruges som et dekorativt element i stuen, som et elegant sengebord eller til kogebøger i køkkenet.

AYTM Globe er en anden populær serie fra den danske designvirksomhed. De smukke AYTM vaser, som findes i kollektionen, vil præsentere dine blomster og planter på smukkeste vis. Det særlige ved en AYTM Globe vase er at den kan justeres på foden, så den enten kan stå helt op eller hænge lidt. Globe Flower pots bærer præg af flotte farver, runde former og unikke kontraster mellem materialerne.

AYTM møbler


AYTM er ikke kun kendt for deres smukke boligtilbehør. De har også designet et udvalg af stilrene møbler, som kan sætte prikken over i’et i enhver indretning. Både indendørs og udendørs.

Novo er deres serie af havemøbler, som vil skabe en varm og elegant stemning i dine udeområder. Saml venner og familie til en behagelig middag om et AYTM bord på terrassen eller lad den smukke Novo bænk give dig en varm velkomst i forhaven.
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil