Pedalspande

Pedalspande er praktiske og hygiejniske skraldespande, som sikrer at du uden at røre spanden kan komme af med skrald hurtigt og let. Hos os finder du pedalspande fra blandt andet House Doctor og Menu, som har skabt særdeles dekorative skraldespande, der vil passe godt ind i enhver bolig. Brug din pedalspand på badeværelset, i køkkenet eller hvor du ellers har lyst. Pedalspandene du finder her på siden har et stilrent og tidløst design i sort og hvid, som passer ind i enhver boligindretning. Tag et kig på udvalget og find din favorit pedalspand.
Ferm Living Enkel Bin Black
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Ferm Living Enkel Bin Cashmere
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Audo Copenhagen Pedalspand Sort 4 L
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Audo Copenhagen Pedal Bin Pedalspand 11 L. Hvid
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Audo Copenhagen Pedal Bin Pedalspand 11 L. Sort

Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Audo Copenhagen Pedal Bin Pedalspand 20 L. Hvid
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Audo Copenhagen Pedalspand Hvid 7 L
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Audo Copenhagen Pedalspand Sort 7 L
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).

Praktiske, hygiejniske og flotte pedalspande


En pedalspand, eller toiletspand som det også ofte kaldes, er en næsten uundværlig del af inventaret på ethvert badeværelse og hos os finder du de mest elegante af slagsen fra kendte brands som Menu og House Doctor. En toiletspand er særdeles vigtig, så du kan komme af med det affald der forekommer på et badeværelse, men uden at røre ved selve spanden.

Derfor er en pedalspand et meget hygiejnisk valg, fordi du meget sjældent kommer til at røre ved den, som du vil med en almindelig affaldsspand. Spanden åbnes let ved at trykke pedalen ned med foden, hvorefter låget åbnes.

Alle toiletspande er desuden lavet i rustfrit stål, der er et meget holdbart materiale. Materialet og udformningen er med til at sikre, at eventuel lugt holdes inde i spanden, hvilket medvirket til et godt indeklima og gør at affaldsspanden kan stå frit i lokalet.Gode råd når du skal vælge pedalspand?


Hos Luxo Living tilbyder vi pedalspande i følgende variationer:
- Fra 4 til 20 liter
- Fra 31 til 63 cm i højden
- Pedalspand i sort eller hvid

Når du skal af med dit skrald er det vigtigt at du kan gøre det nemt og hurtigt, uanset om det er på badeværelset eller i køkkenet. Her er et par få tricks til hvordan du vælger din nye pedalspand.

Højden på pedalspanden hænger oftest sammen med, hvor meget affald den kan rumme og det er værd at tage med i overvejelserne.Pedalspand køkken


Er det en pedalspand til affald i køkken, er det en god ide at vælge en mellemstørrelse pedalspand på 11 liter, der cirka svarer til den størrelse pose, der ville være under vasken. Der vil her være en regelmæssig udskiftning af skraldeposen, uden at det bliver for ofte.

Den højeste pedalspand på 63 cm, er blandt andet god til opbevaring af pant, så du slipper for at tømme den for ofte, men kan tage mere med på en gang. Den er desuden også et oplagt valg, hvis du døjer med ryg- eller knæproblemer, så du ikke skal bukke dig for langt ned, når posen skal udskiftes.Pedalspand badeværelse


En pedalspand til badeværelset er ofte en af de mindre størrelser, og rummer typisk mellem 4 og 7 liter. På badeværelset smides der ofte noget mindre skrald ud, og disse størrelser vil derfor passe fint i rummet, uden at spanden skal tømmes for ofte. Desuden er badeværelset ofte et mindre rum, og disse toiletspande vil derfor tage mindre plads.
Med en pedalspand fra Luxo Living får du en skraldespand du har lyst til at have stående fremme på badeværelset, og som kun kan passe ind.Menu toiletspand


En tolietspand fra Menu er et stilrent valg af pedalspand, der vil passe ind i enhver bolig og indretning. De stilsikre toiletspande kan købes i sort eller hvid efter ønske, og er udført i et stilsikkert og minimalistisk design, der er en del af en hel toiletserie. Du kan dermed skabe en rød tråd på dit badeværelse.Er du på udkig efter mere interiør til badeværelset, kan du med fordel kaste et blik på vores store udvalg af badeværelsestilbehør. Her finder du alt fra badeforhæng og tandkrus til toiletrulleholdere osv.

God fornøjelse i jagten på din nye pedalspand!

Ofte stillede spørgsmål


Hvilke er de bedste pedalspande?
Der er ikke noget entydigt svar på hvilken pedalspand der er den bedste. Det kommer meget an på din personlige stil, dine behov og hvor den skal placeres. Et bud på nogle både smarte og velfungerende pedalspande er dem fra Menu og House Doctor. Med et stilrent udtryk og et stort udvalg af størrelser, kan de bruges mange steder i den moderne bolig.

Hvilken størrelse skraldespand har jeg brug for?
Hvor stor din skraldespand / pedalspand skal være, kommer meget an på hvad den skal bruges til og hvor den skal bruges. På badeværelset bruger man typisk de mindre modeller som kan rumme omkring 4 liter. Til køkkenet eller puslepladsen kan man med fordel vælge de lidt større modeller på 11 liter, mens de helt store egner sig godt til eksempelvis pant eller pap.

Hvilken toiletspand skal jeg vælge?
Din nye toiletspand bør matche den øvrige indretning på badeværelset, så der skabes et sammenhængende udtryk. Derudover er det en god ide at vælge en pedalspand, fremfor en spand med låg. Det er et mere hygiejnisk valg, da man ikke skal røre ved låget for at åbne det.
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil