Indretning af Badeværelset - Find inspiration til din personlige stil

Her finder du tips og idéer til et nyt og stilfuldt badeværelse. Vi har et stort udvalg af brugskunst og tilbehør, som kan hjælpe dig godt på vej med indretningen af dit nye badeværelse. Vi har sammensat et udvalg af boliginteriør til indretning til badeværelser, som du kan bruge til at give dit badeværelse et personligt udtryk. På siden finder du alt fra opbevaring til badeværelset, velduftende duftpinde, knager, spejle, vasketøjskurve og meget mere. Gå på opdagelse og find inspiration til dit badeværelse.

Mere inspiration til badeværelset

Når du skal indrette badeværelset, så anbefaler vi, at du starter fra bunden, start med at få gjort badeværelset grundigt rent, så du starter med et rent lærred så at sige. Herefter handler det lidt om at drømme dig væk, og prøve at gøre op med dig selv, hvilken stemning, du gerne vil skabe på dit badeværelse. 

Uanset om man har et nyt badeværelse, et af ældre dato, stort eller småt, så handler det om at give badeværelset sin personlige stil. En problematik mange møder, når de skal indrette badeværelse, er at rummet virker "koldt". Her kan det være en ide at prøve at gøre dit badeværelse varmere med eksempelvis levende lys - ikke som varmekilde, men som en stemningskilde :-) Her kan du eksempelvis vælge duftlys, som giver stemning på flere måder.

Lysenes effekt kan yderligere forstærkes af flere mindre spejle. I vores moderne liv har vi en tilbøjelighed til at vælge store rene flader - også når vi vælger spejle. Men store spejle er ikke gode til, at sætte en intim stemning på et badeværelse, her kan flere mindre spejle - som et makeup-spejl hér og en spejlmosaik dér, være med til at kaste de levende lys rundt i rummet og dermed give en varmere feeling. 

Grundlæggende set er det sådan, at jo større, hvidere og mere oplyst et rum er, jo "koldere" virker det. Så dæmp gerne belysningen lidt til fordel for mindre øer at levende lys, hvis du gerne vil skabe fornemmelsen af et mindre og varmere rum - ligeledes kan du male væggene i en cremet farve som trækker væggene lidt sammen og gør badeværelset mindre. 

Badeværelsestilbehør til din indretning

Hos os finder du et stort udvalg af  badeværelsestilbehør, så du kan indrette dit badeværelse efter din personlige stil. Skab dit eget luksus badeværelse med badeværelsestilbehør i messing, eller lad den skandinaviske indretning fortsætte ud i baderummet med badeværelsestilbehør i træ. Indretningen er en væsentlig del af det moderne badeværelse og her finder du alt, du skal bruge, til at pifte indretningen op. Uanset om du skal indrette et nyt badeværelse, eller et ældre badeværelse kan få elementer og en gennemtænkt indretning gøre en stor forskel. Her på siden finder du mange ideer til dit badeværelse. Om det er gæstetoilet indretning, eller det husets primære badeværelse, der skal have en tur, kan du med det store udvalg af badeværelsesmøbler, tilbehør og nips få et skabt et flot badeværelse udover det sædvanlige.

Ofte stillede spørgsmål

Her svarer vi på nogle af de spørgsmål vi oftest får omkring badeværelsesindretning, så du kan komme godt igang med at fremtrylle dit nye luksus rum. Hvis du er i tvivl om, hvordan din badeværelsesindretning kan tilpasses, er du altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice - for en snak om stil og muligheder, og hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe netop dit nye badeværelse. 

Hvordan indretter man et badeværelse?

Indretning af badeværelse handler i høj grad om at tilføre din personlige stil og skabe et varmt rum, hvor man har lyst til at være. På det lille badeværelse er spejle både med til at visuelt at forstørre rummet. Derudover er det en fordel at flytte opbevaringen fra gulvet op i højden, så der ikke optages vigtig gulvplads. På det store badeværelse, der ofte kan virke koldt med mange store flader er det en fordel at lave små oaser af levende lys, eller male en væg i en varm farve, så badeværelset får en mere intim og hyggelig stemning. 

Hvordan indretter man et lille badeværelse?

Hvis har et forholdsvist lille badeværelse, som du ønsker at gøre større, kan du åbne det yderligere op ved at begrænse antallet af "nips ting" på væggene for at få fladerne i rummet til at virke større. Ligeledes kan du vælge nogle lækre håndklæder til badeværelset i enkelte klare farver, da de således kommer til at stå som kontraster til væggene og dermed giver rummet en sammenhæng uden at badeværelset virker overfyldt. 

Hvordan gør man et badeværelse hyggeligt?

Vælg lamper der er dæmpbare, så du både har mulighed for skarpt lys, når der eksempelvis skal lægges make-up og så lyset kan dæmpes til en varm, hyggelig stemning om aftenen. Ligeledes er levende lys geniale til at skabe en lækker wellness stemning og her er især duftlys gode. Ikke alene er de med til at give en varm stemning, men vil også give en duftoplevelse når du træder ind i rummet. Tekstiler er også med til at give en rar stemning og her er både flotte håndklæder og et fint gulvtæppe på badeværelset perfekte. 

Hvilken farve til badeværelset?

Farvevalget på badeværelset afhænger meget af størrelsen og det generelle udtryk. Har du et stort badeværelse, kan du trække rummet sammen ved male en væg i en farve som varm rosa, grøn eller mocca. Det giver en hyggelig stemning og generelt er naturlige farver som beige, brun og sandfarve med til at give en wellness stemning. På det lille badeværelse er det en fordel at vælge mere lyse farver til væggene og tekstiler, så rummet fremstår større. 

Hvordan skal mit badeværelse se ud?

Dit badeværelse skal naturligvis se ud ligesom du ønsker, men et godt råd er at følge stilen i resten af boligen, så der skabes en rød tråd i indretningen. Opbevaringspladsen er også en del af indretningen, og her kan du med fordel kombinere hylder med lukkede opbevaringsløsninger, så du både har plads til fint nips og din yndlings parfume, men samtidig kan gemme hårbørster mm. lidt af vejen. Matchende toiletbørsteholder, tandkrus og sæbedispenser vil også give et ensartet udtryk.