Udendørsbelysning

Designer udendørslamper fra brands som House Doctor og Design By Us, vil være med til at give dig det nødvendige lys når mørket falder på, samtidig med at de vil lyse dit ude område op på flotteste vis. Det er altid rart at blive mødt af en oplyst husfacade, og til det formål er udendørs væglamper helt perfekte. I udvalget finder du også lyskæder, som er gode til alt fra altaner og terrasser - og kan bruges ude såvel som indendørs. Gå på opdagelse og forelsk dig i en af de smukke udelamper, der vil pryde enhver bolig både efter mørkets frembrud og i dagtimerne.

Filtrer chevron-down
Filtrer x
Mærke chevron-down
  1. (3) varer
  2. (1) vare
Pris chevron-down
Sortering switch-vertical
  • Nyeste
  • Pris lav-høj
  • Pris høj-lav
  • Højeste besparelse
  • Produktnavn

10 varer

10 varer

Nuura Miira Wall Outdoor, dark bronze / optic clear
Spar 35%
Tilbudspris DKK 1.949,00 Normalpris DKK 2.999,00

Udsolgt

DKK 4.390,00

Levering: 3-8 hverdage

DKK 4.390,00

Levering: 3-8 hverdage

DKK 3.590,00

Levering: 3-8 hverdage

Dentelles 9 Portable Bordlampe 3 stk. Gold
Spar 14%
Tilbudspris DKK 1.239,00 Normalpris DKK 1.439,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

Dentelles 29 Portable Bordlampe Gold
Spar 20%
Tilbudspris DKK 789,00 Normalpris DKK 989,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

DKK 1.319,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

DKK 769,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

10 varer

Uanset om du ankommer til din egen hoveddør eller hos familie eller venner, er det altid rart at blive budt godt velkommen af en hyggelig udendørs belysning, der tager godt imod dig. Udover at udendørslamper selvfølgelig giver et praktisk lys, når du skal låse døren op eller af sted en tidlig vintermorgen, så er udendørslamper også med at lyse husfacaden op på smukkeste vis. 

Hos os finder du et udvalg af designer udendørslamper, som kan bruges flere forskellige steder på dit udeområde. Vi har både udendørslamper til indkørsel og terrasse, så du uanset hvor kan få oplyst dit udeareal. 

Lyskæde og væglampe udendørs

Med en udendørs væglampe kan husfacaden smukt blive oplyst når mørket falder på, men en væglampe udendørs vil også pynte særdeles flot i dagtimerne, hvor designet rigtigt kan ses. Vores lamper til udendørs kan bruges hele vejen rundt om dit hus og tåler al slags vejr. Du finder i udvalget også lyskæde til udendørs, som giver en hyggelig stemning på terrassen både vinter og sommer. 

Udendørslamper i forskellige designs

Du finder på siden udendørslamper i flere design og varianter. Måske er du på udkig efter en minimalistisk udendørslampe i sort eller udelamper i messing, der giver din facade et luksuriøst look. Det kan også være du er på jagt efter udendørs lys til din altan, og her vil en lyskæde være et godt valg med ekstremt mange muligheder. 

Vi håber du finder en udendørs lampe, der matcher dit behov i vores udvalg. God fornøjelse!