Bent Hansen

Bent Hansen laver møbler af høj kvalitet kombineret med tidløst design. I over 60 år har Bent Hansen produceret møbler til vores hjem. Her finder du blandt andet den populære Bent Hansen Primum chair, som har charmet sig ind i spisestuen på grund af sin gode komfort og klassiske design. Siden byder også på et stort udvalg af andre kendte Bent Hansen møbler, som med et tidløst og stilrene udtryk, vil passe ind i ethvert hjem. Uanset om du er på udkig efter en Bent Hansen stol, puf, bord eller hylde, er der gode chancer for, at du finder det perfekte match til din bolig her.

Gå på opdagelse i Bent Hansens spændende univers her.
Bent Hansen Primum Lounge Bord Eg
Vælg mellem forskellige bordben
Før DKK 5.860,00
Bent Hansen Primum Lounge Bord Sort
Vælg mellem forskellige bordben
Før DKK 5.860,00
Bent Hansen Primum Bord Olieret Eg
Vælg mellem forskellige bordben
Før DKK 12.770,00
Bent Hansen Primum Bord Sort
Vælg mellem forskellige bordben
Før DKK 13.825,00
Bent Hansen Hemingway Skrivebord Sort/Grøn
Vælg mellem med trådløs Qi-oplader eller uden trådløs Qi-oplader
Bent Hansen Hemingway Skrivebord Sort/Blå
Vælg mellem med trådløs Qi-oplader eller uden trådløs Qi-oplader
Bent Hansen Hemingway Skrivebord Eg/Grøn
Vælg mellem med trådløs Qi-oplader eller uden trådløs Qi-oplader
Bent Hansen Hemingway Skrivebord Eg/Blå
Vælg mellem med trådløs Qi-oplader eller uden trådløs Qi-oplader
Bent Hansen Hemingway Skrivebord Eg/Sort
Vælg mellem med trådløs Qi-oplader eller uden trådløs Qi-oplader
Bent Hansen Hemingway Skrivebord Sort
Vælg mellem med trådløs Qi-oplader eller uden trådløs Qi-oplader
Bent Hansen Hemingway Skrivebord Eg
Vælg mellem med trådløs Qi-oplader eller uden trådløs Qi-oplader

Historien om Bent Hansen


I 1948 startede et lille polsterværksted i Aalborg, og historien bag Bent Hansen fik sin spæde start. Den dag i dag er virksomheden et stort moderne designbrand, der gennem tre generationer har udviklet sig og opbygget et stort sortiment af møbler af højeste kvalitet og lækkert tilbehør til boligen.

Grundlægger af Bent Hansen, er Svend Hansen, der åbnede det lille polsterværksted. I 1966 fulgte hans søn Bent Hansen i faderens fodspor, og i fællesskab tog de beslutningen om at udvide forretningen. De begyndte at fremstille skræddersyet interiør til blandt andet hoteller og restauranter.

I dag er det tredje generation, Henrik Hvid Hansen, der er ejer af det danske designbrand. Han kom ind i virksomheden i 1983, og begyndte i 90’erne at udvikle et sit eget hyldesortiment og møbelkollektioner i overensstemmelse med samme værdier som fra begyndelse.

Bent Hansen Møbler


Bent Hansen møbler er fremstillet med kærlighed til håndværket og med fokus på de gode materialer. Med over 70 års erfaring, er Bent Hansen eksperter i at klæde møbler på, så det yder hvert møbel retfærdighed og de opnår deres fulde potentiale.

Her på siden kan du finde alt fra en smukt Bent Hansen stol til en elegant Bent Hansen hylde, der kan pryde boligen med smukt design.

Er du på udkig efter et nyt elegant spisebord af høj kvalitet, er et Bent Hansen spisebord bestemt et kig værd. De kommer i flere forskellige modeller, og er kendetegnet ved de krumme og velproportionerede former samt de velovervejede materialer.

Bent Hansen Primum er en af de kendte kollektioner fra det danske designbrand. I kollektionen finder du blandt andet det elegante Primum bord, som har den smukkeste bordplade i egetræ. Leder du efter et mindre, men lækkert design element til stuen, så er en Bent Hansen puf eller et smukt sofabord et oplagt valg.

Skal hjemmekontoret optimeres med det bedste af det bedste, kommer man ikke udenom det udsøgte Bent Hansen skrivebord og eller en komfortabel Bent Hansen kontorstol.

Bent Hansen Primum stol


Her på siden finder du naturligvis også den populære Bent Hansen Primum stol, som muligvis er en af de mest kendte møbler fra det danske brand. Primum stolen har en ekstrem høj komfort og en velproportioneret form, der gør den perfekt som både arbejdsstol, spisebordsstol og konference stol.

Sæde, ryglæn og armlæn tilpasser sig kroppen, og giver ultimativ støtte uanset siddestilling. Den perfekte gave til dig selv, hvis hjemmekontoret trænger til en opgradering. Udover at yde dig perfekt komfort, vil den også stå som et tidløst og smukt design element og give hjemmekontoret et æstetisk touch.

Du kan få en Bent Hansen Primum stol med enten hjulstel eller drejestel, så det passer til dit behov. Den fås både i en lækker læder kvalitet, eller en smuk stofpolstring.

Ofte stillede spørgsmål


Hvem er Bent Hansen?
Bent Hansen er søn til grundlæggeren af det danske designbrand af samme navn. Hans far, Svend Hansen, åbnede et lille polsterværksted tilbage i 1948, og senere tog de sammen en belustning om at udvide forretningen med egne kreationer. I dag er Bent Hansen en stor designvirksomhed med et stort sortiment af møbler og interiør i høj kvalitet.

Hvem ejer Bent Hansen?
Bent Hansen har altid været en familieejet virksomhed, og det er det stadig. I dag ejes forretningen af hans søn, Henrik Hvid Hansen. Han er dermed tredjegenerationsejer og kom ind i virksomheden 1983. Selvom virksomheden har eksisteret i mere end 70 år, er værdierne stadig de samme. Der lægges vægt på det gode håndværk, og de helt rette materialer.
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil