Bob Noon

Bob Noon er et kreativt kollektiv, som skaber skønne prints og plakater. Vi fører Bob Noon´s sjove og skæve illustrationer og prints. Alle Bob Noon plakater leveres med en tynd sort ramme. Udvalget af Bob Noon indeholder også nogle postkort, som evt. også kan sættes i en lille ramme og derved udgøre noget dekorativt på din væg. Se hele vores Bob Noon udvalg lige her.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og så holder vi dig opdateret med de seneste nyheder!

Læs mere om Bob Noon

Bob Noon er et tværfagligt designkollektiv, som er specialiseret i at skabe visuel kommunikation, illustrationer og meget mere. Bob Noon består, som sagt, af et kollektiv af grafikere og kunstnere som hver især har deres egen stil og karakterunivers. Fælles ,for de kreative bidragsydere som Bob Noon huser, er, at de har en legende tilgang og et til tider infantilt univers udspiller sig på tværs af de mange kollektioner. De nærmest barnagtige karakterer indeholder en personlighed og intimitet, på trods af den simplistiske stil, som er en kunst i sig selv.

Bob Noon kollektivet består af i alt fem kunstnere, som alle bidrager til Bob Noon's unikke profil, med hver deres kreative univers som må siges at være alt andet end kedeligt.

Hos Luxoliving.dk har vi et stort udvalg fra Bob Noon, som indeholder postkort, kort og illustrationer, så der er masser af gode grunde til at gå på opdagelse  i Bob Noons underfundige univers.