Badeværelsestilbehør

Det fineste badeværelsestilbehør fra de største brands. Find alt inden for tilbehør til dit badeværelse. Bliv fristet af spejle til badeværelset, sæbedispensere og opbevaring til badeværelse m.m. fra velkendte brands bl.a. By Lassen, Ferm Living, String, Menu, SemiBasic, Meraki, Nomess Copenhagen, Ecooking, OYOY, Humdakin, Muuto og Skandinavisk.
Filtrer chevron-down
Filtrer x
Mærke chevron-down
 1. (12) varer
 2. (5) varer
 3. (23) varer
 4. (2) varer
 5. (8) varer
 6. (2) varer
 7. (20) varer
 8. (6) varer
 9. (13) varer
 10. (22) varer
 11. (23) varer
 12. (2) varer
 13. (10) varer
 14. (23) varer
 15. (3) varer
 16. (2) varer
 17. (1) vare
 18. (6) varer
 19. (1) vare
Farve chevron-down
 1. (2) varer
 2. (1) vare
 3. (1) vare
 4. (1) vare
 5. (1) vare
 6. (1) vare
 7. (1) vare
 8. (1) vare
 9. (1) vare
 10. (1) vare
 11. (1) vare
Collection chevron-down
 1. (2) varer
Pris chevron-down
Størrelse chevron-down
 1. (1) vare
 2. (3) varer
 3. (3) varer
 4. (1) vare
Sortering switch-vertical
 • Nyeste
 • Pris lav-høj
 • Pris høj-lav
 • Højeste besparelse
 • Produktnavn

187 varer

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Pift badeværelset op med nyt tilbehør

Badeværelset er et af husets mest anvendte rum, men er ofte også et af de mest nedprioriteret. Her bliver brugt meget tid, så hvorfor ikke gøre rummet hyggeligt og hjemligt? Med lidt tilbehør kan du få et funktionelt og dekorativt badeværelset, der får badeværelset til at stråle. Herunder har vi samlet vores bedste bud på, hvordan du ved hjælp af tilbehør til badeværelse kan give rummet personlighed og varme til rummet, så har du badeværelse inspiration.

Spejle til badeværelset

I ethvert smukt og fuldendt badeværelse høre der spejle til, hvilket er essentielt for rummet, også selvom det altid dugger til efter du har taget et dejligt lang brusebad er det svært at undvære på badeværelset. De er både dekorative og praktiske, og kan give en følelse af at rummet er større. Er du mest til det traditionelle? Eller vil du have et mere unikt spejl, der udstråler din personlige stil?

Duftpinde

Lad os da være ærlige, det er ikke altid badeværelset har den samme tiltrækkende duft, som køkkenet. Men med de dejligste duftpinde til din bolig, kan du forelske dig i duften af æteriske olier og forfriskende aromaer med duftpinde til badeværelset. Pir sanseindtrykkene i dit hjem og skab en hyggelig afslapning oase med velduftende duftolier i lækkert design. Find din yndlingsduft fra bl.a. Skandinavisk, Cozy Room og Humdakin.

Tandkrus, toiletbørste og toiletrulleholder

Det er de små detaljer på badeværelset, hvor du nemt kan tilføje personlighed og hygge til rummet, det handler bare om at du finder design, der matcher din helt egen personlige smag. Toiletbørsteholderen, toiletrulleholder og tandkrus kan oftest virke kedelige. Men hos Luxo Living kan du blandt andet finde toiletbørsteholdere, toiletrulleholdere og tandkrus fra anerkendte brands i unikke designs der aldrig vil blive kedelige på et badeværelse.

Håndklædekroge og opbevaring

Få orden i sagerne på dit badeværelse, og gør badeværelset hyggeligt og overskueligt med kasser, bokse, kurve og andet til opbevaring. Gem de ting væk, du ikke vil have liggende fremme og skab både plads og stil i badeværelset. Vi har samlet alt hvad du har brug for til opbevaring i badeværelset eller toilettet her. Desuden fortjener dine håndklæder også at have et sted at hænge på dit badeværelse. Denne lille praktiske detalje i rummet behøver ikke at være kedelig, nej tværtimod, dine håndklæder skal være lige ved hånden og hænge pænt, men frem for alt, skal de have mulighed for at tørre hurtigt. Hos Luxo Living kan du finde mange fine og flotte knager til badeværelset i alle størrelser, materialer og former. Indret dit badeværelse med flotte knager, eller de smarte håndklædeholdere, så dine håndklæder er lige til at få fingrene i, når du har brug for dem.

Badeforhæng til dit bad

Badeforhænget til dit bad fortjener også din opmærksomhed, dette skyldes at det er en enkel og overkommelig investering der skaber fornyelse til rummet. Hos Luxo Living kan du finde flotte badeforhæng, der kan være med til at give dit bad en personlig kant. Det kan skabe en hyggelig stil, hvis du vælger et badeforhæng med et skønt grafisk stil der kan forandre hele rummet look, bare med en enkel justering. Hos Luxo Living finder du et stort udvalg af det fineste badeværelsestilbehør fra nogle af de største brands, såsom By Lassen, Ferm Living, String, Menu, SemiBasic, Meraki, Nomess Copenhagen, Ecooking, OYOY, Humdakin, Muuto og mange flere. Leder du efter en sæbedispenser i keramik, et smukt spejl, lækker kropspleje eller måske en tidløs håndklædeholder så finder du det her på siden. Se vores store udvalg og find det perfekte tilbehør til dit badeværelse.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan indretter jeg mit badeværelse? Det vigtigste når du indretter dit badeværelse, er at du følger din egen stil, så du får et rum du bliver glad for at være i. Overvej eventuelt rummets størrelse og lysindfald. Er rummet stort og lyst, kan du med fordel tilføre detaljer i mørke nuancer for at skabe en hyggelig atmosfære. Er rummet småt med et dårligt lysindfald, så prøv med lyse nuancer, spejle og få elementer. Hvordan indretter man et lille badeværelse? Et lille badeværelse indrettes bedst med hvide eller lyse nuancer, så rummet ikke kommer til at virke mindre end det egentlig er. Derudover kan du gøre brug af spejle, som er en oplagt måde at få rummet til at syne større. Spejle vil også reflektere lyset, så det kommer bredere ud i rummet. Hold badeværelset simpelt med få dekorative elementer, og gem toiletsager væk bag låger. Hvilken farve til badeværelset? Hvilken farve du skal bruge til dit badeværelse, afhænger naturligvis af det øvrige inventar, flise valg osv. Ønsker du en ægte spa-stemning, er afdæmpede mørke farver perfekte, mens de kolde farver er gode til at skabe mere luft. Du kan også bruger farver til at skabe sjove og anderledes kontraster på dit badeværelse. Kan man have planter på badeværelset? Vi indretter ofte vores rum med en masse smukke planter, og det bør ikke være en undtagelse på badeværelset. Her kan man nemlig også sagtens have planter. Det kræver blot at du vælger nogle arter, som trives godt i de fugtige og varme rum. Vælger du samtidig nogle smukke krukker, der matcher resten af stilen i rummet, vil det med garanti sætte prikken over i’et på indretningen.