Badeforhæng

Med det rette badeforhæng, kan du give dit badeværelse en personlig kant. Skab en hyggelig stil på badeværelset med en skønt grafisk flot badeforhæng fra Hay eller lad dig inspirere af de elegante badeværelsesforhæng fra Ferm Living. Sæt dit eget præg på badeværelset ved at vælge lige det badeforhæng, du synes er flot. Med et flot badeforhæng kan du gøre badeværelset mere lækkert og indbydende. Tag et kig på udvalget og find dit favorit badeforhæng i dag.
Filtrer chevron-down
Filtrer x
Mærke chevron-down
  1. (6) varer
  2. (7) varer
  3. (2) varer
  4. (4) varer
Pris chevron-down
Sortering switch-vertical
  • Nyeste
  • Pris lav-høj
  • Pris høj-lav
  • Højeste besparelse
  • Produktnavn

19 varer

19 varer

Mette Ditmer Process Badeforhæng, Brown
Spar 25%
Tilbudspris DKK 300,00 Normalpris DKK 400,00
Mette Ditmer Nova Arte badeforhæng, Sand og Lilac
Spar 25%
Tilbudspris DKK 300,00 Normalpris DKK 400,00
Mette Ditmer Gallery Badeforhæng, light grey
Spar 25%
Tilbudspris DKK 300,00 Normalpris DKK 400,00
Mette Ditmer Gallery Badeforhæng, sand
Spar 25%
Tilbudspris DKK 300,00 Normalpris DKK 400,00
Humdakin Badeforhæng Stone
Spar 20%
Tilbudspris DKK 535,00 Normalpris DKK 669,00
Humdakin Badeforhæng Coal
Spar 20%
Tilbudspris DKK 535,00 Normalpris DKK 669,00
HAY Shower Curtain Rings Set of 12 Chrome
Spar 20%
Tilbudspris DKK 119,00 Normalpris DKK 149,00
HAY Pivot Badeforhæng Blue
Spar 20%
Tilbudspris DKK 455,00 Normalpris DKK 569,00
HAY Pivot Badeforhæng Cream
Spar 20%
Tilbudspris DKK 455,00 Normalpris DKK 569,00
HAY Check Badeforhæng Shower Curtain blue
Spar 20%
Tilbudspris DKK 359,00 Normalpris DKK 449,00
HAY Check Badeforhæng Shower Curtain green
Spar 20%
Tilbudspris DKK 359,00 Normalpris DKK 449,00
HAY Aquarelle Badeforhæng Vertikal Eucalyptus
Spar 20%
Tilbudspris DKK 319,00 Normalpris DKK 399,00
HAY Aquarelle Badeforhæng Vertikal Ice Blue
Spar 20%
Tilbudspris DKK 319,00 Normalpris DKK 399,00

19 varer

Flotte badeforhæng til din indretning

Et badeforhæng eller bruseforhæng som det også kaldes, er en uundværlig del af indretningen på badeværelset. Et badeforhæng sikrer at dit badeværelse ikke sejler i vand, men at vandet forbliver, hvor det skal, nemlig i brusekabinen. Et badeforhæng behøver dog ikke kun at være funktionelt og praktisk. Tværtimod kan du med et smukt og lækkert badeværelses forhæng supplere din indretning, så dit badeværelse får mere kant og personlig stil. Badeforhænget er det typiske blikfang på ethvert badeværelse, da det med sit store areal fylder meget. Vi tilbyder et lækkert udvalg af badeforhæng, der vil pifte enhver indretning op. Disse størrelser finder du hos os: Badeforhæng 150x200 cm Badeforhæng 160x205 cm Badeforhæng 180x200 cm

HAY badeforhæng

Med et HAY badeforhæng får du alt andet end det klassiske hvide eller gennemsigtige badeforhæng, der flyder i et med resten af rummet. Du kan her vælge et badeforhæng i grøn, gul eller rosa. Udover de smukke farver, er badeforhænget også karakteristisk med dets grafiske lige linjer, der bryder farverne op i unikke nuancer. Du kan med fordel bruge farven på et badeforhæng fra HAY, som det farvemæssige omdrejningspunkt i resten rummet. På den måde skaber du en rød tråd i din badeværelsesindretning. F.eks. vil det rosa badeforhæng kombineret med hvide og lyse nuancer skabe et romantisk look på badeværelset.

Ferm Living badeforhæng

Med et Ferm living bruseforhæng, får et badeforhæng, der ved første øjekast ikke har udseende som et. De lækre badeforhæng er med deres moderne farver og valg af materiale designet så de ligner et almindeligt stofgardin. Disse badeforhæng er i bomuld, mens indersiden er vandresistent, så du stadig opnår den fulde funktionalitet. Med et sofistikeret [u]sandfarvet badeforhæng[/u] fra Ferm Living, tager forhænget ikke al opmærksomheden i badeværelset, men sætter et smukt punktum på din badeværelsesindretning. Du kan samtidig sammensætte den sandfarvede nuance med et hav af andre farver, så du ikke skal lade dig begrænse. Giv dit badeværelse nyt liv med et af de stilrene eller farverige badeforhæng du finder i vores sortiment. Er du på udkig efter mere lækkert tilbehør til badet, finder du det [u]her[/u]. Du kan også finde badeværelsestilbehør her, hvis du ønsker at give hele badeværelset nyt liv og en ny stil. God fornøjelse i jagten på dit nye badeforhæng.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad måler et badeforhæng?
Et badeforhæng kan have forskellige mål. Derfor kan det være en god idé at måle sin brusekabine, inden man køber et badeforhæng. Hos Luxo Living finder du badeforhæng i målene: 150x200 cm 160x205 cm 180x200 cm
Hvordan skal et badeforhæng vaskes?
Badeforhængene hos Luxo Living bør vaskes ved 30°C skånevask. Man skal være opmærksom på, at badeforhænget kan krympe op til ca. 5% efter vasken. Ved købet af et badeforhæng, skal du også være opmærksom på, at det skal være mindst 10 cm højere end dit ønskemål. Dette fordi, at et luftrum mellem gulv og badeforhæng på 5-8 cm mindsker/fjerner det undertryk, der gør at badeforhænget suges ind til kroppen.
Hvilket badeforhæng skal jeg vælge?
Inden du vælger badeforhænget, kan det være en idé at have styr på målene inden. Badeforhænget skal kunne passe således, at der skabes et luftrum mellem gulv og badeforhæng, så badeforhænget ikke bliver suget ind til kroppen. Derudover findes der forskellige stoffer, hvilket du også skal være opmærksom på. Til sidst skal du selvfølgelig finde et design, som du synes om og som passer ind til resten af badeværelset. Det kan være, man godt kunne tænke sig et badeforhæng med knald på farverne eller et, som helst bare skal gå i ét med resten af badeværelset.
Hvor kan man købe badeforhæng?
Du finder et flot udvalg af smukke, praktiske og kvalitetsrige badeforhænge fra nogle af de største brands hos Luxo Living. Du kan derfor med sikkerhed finde et badeforhæng, som passer til din brusekabine. Hos Luxo Living er der dag til dag levering, hvis du bestiller inden kl 15. Derudover er der gratis fragt ved køb over 499 kr.