Duftpinde

De dejligste duftpinde til din bolig. Forelsk dig i duften af æteriske olier og forfriskende aromaer med duftpinde til badeværelset. Pir sanseindtrykkene i dit hjem og skab en hyggelig afslapningsoase med velduftende duftolier i lækkert design. Find din yndlingsduft fra bl.a. Skandinavisk, Cozy Room og Humdakin. En lækker duft sætter altid prikken over i'et på et badeværelse. Gør badeværelset lækkert og indbydende med en dejlig, frisk duft af blomster eller frugter. Duftpindene er lavet i et flot design, som du sagtens kan have stående fremme sammen med andre dekorationer.
Filtrer chevron-down
Filtrer x
Mærke chevron-down
  1. (5) varer
  2. (1) vare
Pris chevron-down
Sortering switch-vertical
  • Nyeste
  • Pris lav-høj
  • Pris høj-lav
  • Højeste besparelse
  • Produktnavn

8 varer

8 varer

Bahne Scented sticks Cotton 200ml
Spar 26%
Tilbudspris DKK 111,00 Normalpris DKK 149,00
Bahne Scented sticks Fresh water 200ml
Spar 26%
Tilbudspris DKK 111,00 Normalpris DKK 149,00

8 varer

Badeværelset kan blive din oase til afslapning langt væk fra hverdagens stress. Med sæbe og duftlys kan dit badeværelse bliver omdannet til det sted du drømmer om. Skal det være en blomstereng, en strand med tropiske drinks eller et tredje sted? Vælg din yndlingsduft til din sæbe og duftlys til badeværelse og bliv klar til at drømme dig langt væk. Vores udvalg byder blandt andet på [u]Skandinavisk[/u] og [u]Meraki[/u] duftpinde som har et væld af lækre og sanselige dufte. Der er helt sikkert også en duft til dig.

Duftpinde skaber stemning

Duftpinde er med til at skabe en helt unik oplevelse i dit hjem, uanset hvilken slags duft der er din favorit. Du kan skabe en anderledes og spændende stemning i hvert enkelt rum. Få blandt andet en wellness stemning på badeværelset, en rolig stemning i soveværelset og en frisk og ren duft i køkkenet. Gør det til et sanseligt sted for dig selv og dine gæster, at være i dit hjem.

Duftpinde som dekorativt element

Udover at give dig lige præcis den duft der passer til dig, kan duftpinde også noget helt andet. De smukke træpinde, og den flotte bøtte eller krukke duftolien kommer i, er designet til at være et dekorativt element i enhver indretning. Det er gennem de seneste år, blevet et enormt populært og indretningsmæssigt spændende element at placere duftpinde rundt omkring i hjemmet. Duftpinde kan placeres i alle rum, og vil også pynte i entreen, stuen eller i soveværelset. Etiketerne er lavet med et stilrent design, der supplere den moderne skandinaviske indretning perfekt. Tag også et kig på vores store udvalg af badeværelsestilbehør her, hvis du ønsker at give hele dit badeværelse nyt liv.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad dufter duftpinde af?
Der findes et hav af forskellige duftpinde samt dufte. Duftpindene indeholder æteriske olier og forfriskende aromaer i alle afskygninger. Duftpindene skaber en naturlig duft og skaber en frisk og indbydende atmosfære i hjemmet.
Hvordan bruger man duftpinde?
For at duften kan florere i rummet, skal pindene sættes ned i væsken, så pindene kan absorbere væsken. Derefter vil pindene udgive duften, så rummet altid er velduftende. Aromaen er til stede i rummet lige så længe, at der er væske i glasset.
Hvor kan jeg bruge duftpinde?
Duftpinde kan skabe en dejlig atmosfære i alle rum i hjemmet. Du kan skabe en anderledes og spændende stemning i hvert enkelt rum. Få blandt andet en wellness stemning på badeværelset, en rolig stemning i soveværelset og en frisk og ren duft i køkkenet. Udover at dufte godt kan designet også benyttes som et element i din boligindretning.
Hvor kan jeg købe Meraki duftpinde?
Meraki duftpinde kan købes hos Luxo Living sammen med andre dufte fra mærkerne Skandinavisk, Cozy Room og Humdakin. Pir sanseindtrykkene i dit hjem og skab en hyggelig afslapningsoase med velduftende duftolier i lækkert design.
Duftpinde eller duftlys?
Både duftpinde og duftlys afgiver en forfriskende aroma i hvert rum. Ulempen ved et duftlys er, at det skal tændes og slukkes, når det bruges. Duftpindene passer sig selv, når pindene først er sat ned i glasset og absorberer væsken. Suppler eventuelt dine duftpinde med et velduftende [u]duftlys[/u] eller en lækker håndsæbe fra samme brand, så duften i dit hjem holder en rød tråd. Vi håber du finder den duft der passer til dig. God fornøjelse!