Tandbørsteholdere

Nogle ting er uundværlige på et badeværelse. For eksempel er en tandbørsteholder svær at komme udenom og en sæbedispenser utrolig praktisk at have. Design dit badeværelse ned til de mindste detaljer og få det lige som du vil have det. Her kan du se vores eksklusive udvalg af tandbørsteholdere og sæbedispensere.
Filtrer chevron-down
Filtrer x
Mærke chevron-down
  1. (1) vare
  2. (1) vare
  3. (2) varer
Pris chevron-down
Sortering switch-vertical
  • Nyeste
  • Pris lav-høj
  • Pris høj-lav
  • Højeste besparelse
  • Produktnavn

4 varer

4 varer

Margit Brandt Tandbørstekrus marmor
Spar 25%
Tilbudspris DKK 126,00 Normalpris DKK 169,00
Bahne Terrazzo Tandbørstekrus Brun
Spar 26%
Tilbudspris DKK 81,00 Normalpris DKK 109,00

4 varer

sæbedispenser & tandbørsteholdere

Her på siden findes et lækkert udvalg af de sæbedispenser, tandbørsteholder og toiletbørster. Det er svært at komme uden om disse ting, når det gælder indretning af et badeværelse og når de nu engang skal være der, kan de ligeså godt være dekorative og pæne at se på. [u]Menu[/u] har designet en stilren og tidsløs toilet serie, så der skabes en rød tråd i din badeværelsesindretning. Toiletserien består af: - Sæbedispenser - Tandbørsteholder - Toiletbørste - Pedalspand

Sæbedispenser til væg eller vask

En sæbedispenser er en nødvendig genstand i badeværelset såvel som i køkkenet, og med det smukke design fra Menu, kan du bruge den i begge rum. Denne sæbedispenser kommer i farverne sort og hvid. Begge er neutrale farver, men har hver sit udtryk. En dispenser i sort giver et mere råt look til badeværelset, mens den hvide farve opretholder et minimalistisk udtryk. Disse sæbedispensere passer perfekt ind i den skandinaviske indretning med sine til dels bløde former, grafiske linjer og det matte finish. Den stilrene sæbedispenser kan købes i en variant der kan hænges på væggen og en der blot stilles på bordet. En væghængt sæbedispenser er ideel, hvis du synes din bordplads er trang og der er ikke chancer for at komme til at vælte den.

Fyld din sæbedispenser med friske duftnoter

Vi har et velduftende udvalg af håndsæber, der vil skabe et indbydende miljø på badeværelset. Vælg eksempelvis en [u]Simple Goods [/u] eller [u]Meraki[/u] håndsæbe, for den mest duft rige afslutning på dit valg af sæbedispenser.

Tandbørsteholder til væg eller vask

Man kommer ikke udenom at finde et sted, at opbevare sin tandbørste på badeværelset, og det kan ligeså godt gøres med stil. Køb sæbedispenser og tandkrus som sæt og skab et matchende og dekorativt look. Tandbørsteholderen kommer ligesom sæbedispenseren i en væghængt udgave og en variant til placering på bord eller hylder. Det tidsløse tandkrus kan hænges op ved siden af sæbedispenseren og vil i kombination være meget dekorativt og harmonisk.

Toiletbørste til væg eller gulv

Afslut din badeværelsesindretning med en matchende toiletbørsteholder. Du kan vælge en væghængt toiletbørste eller en variant til placering på gulvet. Holderen er lavet i rustfrit stål, og sikrer en høj kvalitet og gør den ganske praktisk til sit formål. Mangler du det allersidste punktum? I serien er lavet en pedalspand, der med garanti vil sætte det sidste elegante touch på dit badeværelse. Se den [u]her[/u]. Du kan også se vores store udvalg af badeværelsestilbehør her, hvor du kan alt lige fra badeforhæng til toiletrulleholdere. Vi håber du finder inspiration til dit nye badeværelsessæt her hos os. God fornøjelse!