Plantekasser og planteholdere

Plantekasser, planteholdere og altankasser er helt perfekte til skabe små oaser af både grønne planter og smukke blomster udendørs og indendørs. Hos os finder du et stort udvalg af elegante plantekasser fra kendte brands som Ferm Living, Hübsch og Menu. Plantekasserne kommer i et stort udvalg af former, størrelser og farver og du kan også her på siden finde de populære fletkurve til planter.
Filtrer chevron-down
Filtrer x
Mærke chevron-down
 1. (2) varer
 2. (35) varer
 3. (3) varer
 4. (1) vare
 5. (1) vare
Pris chevron-down
Størrelse chevron-down
 1. (3) varer
 2. (1) vare
 3. (3) varer
Sortering switch-vertical
 • Nyeste
 • Pris lav-høj
 • Pris høj-lav
 • Højeste besparelse
 • Produktnavn

42 varer

42 varer

Hübsch Forma Plantekasse Natur
Nyhed
Hübsch Nomad Plantestander Small Natur
Nyhed Spar 20%
Tilbudspris DKK 447,00 Normalpris DKK 559,00
Hübsch Nomad Plantestander Large Natur
Nyhed Spar 20%
Tilbudspris DKK 1.039,00 Normalpris DKK 1.299,00
Fra DKK 199,00
plus-circle Flere varianter
Fra DKK 199,00
plus-circle Flere varianter
Audo Copenhagen Wire Base Hvid
Spar 50%
Fra DKK 149,00 Normalpris DKK 299,00
plus-circle Flere varianter
OYOY Maki Plantekasse Lav Sort
Spar 27%
Tilbudspris DKK 1.094,00 Normalpris DKK 1.499,00
Ferm Living Plantekasse Sort
Spar 27%
Tilbudspris DKK 1.320,00 Normalpris DKK 1.799,00
Ferm Living Bau Altankasse Cashmere
Spar 23%
Tilbudspris DKK 499,00 Normalpris DKK 649,00
Ferm Living Bau Altankasse Sort
Spar 23%
Tilbudspris DKK 499,00 Normalpris DKK 649,00
Audo Copenhagen Umanoff Planter H 69 cm
Spar 20%
Tilbudspris DKK 1.676,00 Normalpris DKK 2.095,00

42 varer

Gå på opdagelse og lad dig inspirere af vores udvalg af kasser til planter. Blomsterkasser er særdeles dekorative både indendørs og udendørs, og du kan skabe din helt egen oase af smukke og farvestrålende planter. Vores sortiment byder blandt andet på: - Altankasser - Plantekasser - Urtepotter - Vægkasser - Plantestandere / plantestativer - En masse lækkert tilbehør Vi tilbyder både små og store plantekasser, så du kan få planterne ind i alle de rum eller kroge af din bolig du ønsker. Bring naturen indenfor, og placer din yndlingsplante i en smuk kurv til planter fra [u]House Doctor[/u] på gulvet, eller lad den komme op i højden med en af vores mange plantekasser eller plante opsatser. Udsmyk din terrasse eller altan med elegante og farverige blomster i en af vores altankasser. Altankasserne fås i lækre og tidløse farver, som helt sikkert vil pynte i dit uderum. Hos Luxo Living finder du blandt andet de populære design plantekasser fra [u]Ferm Living[/u], i et stort udvalg af størrelser, former og farver.

Flyt ind i en hyggelig oase

Vi synes det er vigtigt at alle de farvestrålende planter kommer til sin ret i boligen og bliver præsenteret smukt. At bruge klassiske urtepotteskjulere er super fint, hvis planten skal placeres ovenpå en hylde, reol eller måske på natbordet, men det er også godt med noget afveksling. Med de mange forskellige slags plantekasser er der mulighed for at placere dine planter i flere forskellige højder i dit hjem og du kan også lave en hel række af planter ved siden af hinanden i kasserne. Med de forskellige placeringer kan du altså lettere skabe en hyggelig grøn oase i både dit uderum og inderum.

Plantekasser med mange funktioner

Plantekasser er et smukt hjem til dine favorit planter, men de kan faktisk bruges til meget andet end blot at opbevare planter. Med tilbehør som en bakke eller rumdeler til altankasser fra Ferm Living er mulighederne for opbevaringsløsninger uendelige. Placer den smukke bakke i messing ovenpå altankassen, og skab legende niveauforskelle til forskellige formål. Plantekassen kan eventuelt sættes ved siden af en lænestol, og bakken bruges som lille bord til kaffekoppen eller notesbogen. Også med en populær vægkasse har du mulighed for at skabe alternative opbevaringsløsninger til dit hjem. Hæng den i køkkenet og brug den som krydderi opbevaring, på badeværelset til smykker eller i entreen til nøgler. Du kan også bruge flere vægkasser ved siden af hinanden, og placere planter i nogle af dem. Visse plantekasser kommer også med en eksisterende lille hylde, så du kan lægge dine bøger, stille dine yndlings pynteting eller sætte billeder. Vi håber du finder en plantekasse der matcher dine behov og ønsker, og som kan præsentere dine planter på smukkeste vis. God fornøjelse!