Vægpynt

Med vægpynt kan du skabe et helt personligt udtryk i din bolig. I denne kategori finder du smukt og dekorativt vægpynt, vægkunst og plakater fra kendte brands som Ferm Living, Hein Studio, The Poster Club og House Doctor. Vægpynt kommer i mange varianter, former, farver og materialer. På siden finder du farverige plakater, hyggelige vægtæpper, væg vaser og vægkunst i både træ og metal. Gå på opdagelse her på siden og find det vægpynt, der passer til din personlige stil og indretning.
Filtrer chevron-down
Filtrer x
Mærke chevron-down
  1. (1) vare
  2. (8) varer
  3. (20) varer
  4. (5) varer
  5. (3) varer
Pris chevron-down
Sortering switch-vertical
  • Nyeste
  • Pris lav-høj
  • Pris høj-lav
  • Højeste besparelse
  • Produktnavn

37 varer

37 varer

Studio About Papercut A4 Geometric Rectangle Yellow
Spar 20%
Tilbudspris DKK 119,00 Normalpris DKK 149,00
Studio About Papercut A5 Geometric Circle Purple
Spar 20%
Tilbudspris DKK 119,00 Normalpris DKK 149,00
Studio About Papercut A4 Geometric Rectangle Blue
Spar 20%
Tilbudspris DKK 119,00 Normalpris DKK 149,00
OYOY Quilted Aya Tæppe
Spar 25%
Tilbudspris DKK 599,00 Normalpris DKK 799,00
Oyoy Follow The Rainbow Mini Wall Rug Pale Blue
Spar 25%
Tilbudspris DKK 374,00 Normalpris DKK 499,00
Oyoy Follow The Rainbow Vægtæppe - Choko 309
Spar 25%
Tilbudspris DKK 599,00 Normalpris DKK 799,00
Oyoy Follow The Rainbow Vægtæppe Multi
Spar 25%
Tilbudspris DKK 599,00 Normalpris DKK 799,00
Oyoy Follow The Rainbow Mini Wall Rug Choko
Spar 25%
Tilbudspris DKK 374,00 Normalpris DKK 499,00

37 varer

Væggene i dit hjem er store blanke flader, som du kan sætte dit helt eget personlige præg på. Hvis du mangler lidt inspiration til, hvordan du dekorerer dine vægge, så har vi her på siden et stort udvalg af design vægdekorationer, som med garanti kan give dine vægge et nyt liv. Vi har vægpynt fra mærker som: - Ferm Living - Hein Studio - House Doctor - The Poster Club I vores udvalg af vægpynt, finder du mange forskellige og lækre dekorations muligheder. Vi tilbyder blandt andet vægdekorationer i form af: - Vægtæpper - Plakater - Vægvaser - Vægkunst Her kan du læse lidt om hvad de enkelte kategorier hver især er specielt gode til, men de kan selvfølgelig bruges lige som du ønsker det. Kun fantasien sætter grænser, når det gælder pynt til væggen.

Skab ro med et vægtæppe

Tekstiler er særdeles populære i nutidens indretning. Det skaber en varm, rolig og hyggelige stemning i hjemmet, og præcis det samme er gældende når det kommer til et vægtæppe. Tekstiler er nemlig også fantastiske at bruge på væggen, som et alternativ eller supplement til gulvtæpper. Med de eventyrlige vægtæpper med kunstneriske motiver kan du samtidig også få en bedre akustik i din stue, køkken eller soveværelset.

Plakater med flotte motiver og farver

Alle rum i din bolig kan have brug for et pift på væggene, og det skaber du nemt ved brug af plakater. Brug gerne store plakater til stuen, der kan være det centrale blikfang når man træder ind i rummet, små plakater til badeværelset på hylder eller reoler eller kreer en hel billedvæg i køkkenet med enestående plakater i forskellige størrelser og farver. Man kan virkelig slippe fantasien løs når det gælder plakater, og uanset hvilken indretningsstil du har skal der nok være en du forelsker dig i. Til den minimalistisk indretningsstil kan en [u]Hein Studio[/u] plakat varmt anbefales. Plakaterne kommer i hvide, sorte og beige nuancer, men har stadig nogle spektakulære og spændende motiver.

Byg din egen oase med vægvaser

En vægvase er endnu et spændende bud på at skabe en dekorativ væg. Med de forskellige vægvaser, kan du skabe små unikke oaser med planter og blomster. Et spændende valg, der bestemt hamler op med den klassiske tilgang til vaser på bordet. Den danske designer Stine Goya har i et samarbejde med Kähler fremtryllet en unik og spændende midnatsblå vægvase, der vil passe perfekt i alle rum i boligen.

Vægkunst med dramatisk effekt

Mangler du fed kunst til væggen, kan vægkunst være et fremragende valg. Hos os finder du vægkunst i både cement, metal og jern som giver et både retro og industrielt look til boligen. Med vægpynt som dette vil der med garanti blive skabt en masse interessante samtaler med dine gæster, som slet vil kunne passere den unikke vægdekoration uden at spørge ind til den. Uanset hvilket design du ønsker til din væg, har vi et stort og enestående udvalg, der med sikkerhed vil bringe dine vægge mere i spil. God fornøjelse i jagten på dit næste stykke vægkunst.