Kontor

Står du overfor at skulle vælge indretningsløsninger til kontor enten i din virksomhed eller på hjemmekontoret? Så er du havnet det rette sted. Vi har samlet et stort udvalg af living artikler, som kan give inspiration til kontorindretning. Her har du muligheden for at skabe et flot personlig kontor med designermøbler, opbevaring, magasinholdere, lamperog lækre billedrammer og plakater.
Filtrer chevron-down
Filtrer x
Mærke chevron-down
 1. (2) varer
 2. (1) vare
 3. (1) vare
 4. (2) varer
 5. (1) vare
 6. (1) vare
Pris chevron-down
Nulstil
Sortering switch-vertical
 • Nyeste
 • Pris lav-høj
 • Pris høj-lav
 • Højeste besparelse
 • Produktnavn

8 varer

8 varer

House Doctor View Kalender Grøn
Nyhed
DKK 139,00

Levering: 2 uger

Liewood Kirby ugekalender Pale tuscany / Apple red
Spar 25%
Tilbudspris DKK 120,00 Normalpris DKK 160,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

Liewood Kirby ugekalender Whale blue / Dove blue
Spar 25%
Tilbudspris DKK 120,00 Normalpris DKK 160,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

Skagerak Nomad Pen Holder
Spar 30%
Tilbudspris DKK 230,00 Normalpris DKK 329,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

Please Wait To Be Seated Nouveau Pin Opslagstavle Small Basque Red Powder Coated
Spar 15%
Tilbudspris DKK 1.015,00 Normalpris DKK 1.195,00

Levering: 3-8 hverdage

DKK 1.499,00

Levering: 3-8 hverdage

By Wirth Planner Board Ugekalender REFILL
Spar 20%
Tilbudspris DKK 200,00 Normalpris DKK 250,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

By Wirth Planner Board Ugekalender
Spar 20%
Tilbudspris DKK 400,00 Normalpris DKK 500,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

8 varer

Når du skal indrette kontor, så er det værd at holde sig for øje, hvem kontoret er tiltænkt. Er du ansvarlig for kontorindretningen på en arbejdsplads hvor mange kolleger hver dag har sin gang, eller vil du bare gerne gøre hjemmekontoret mere indbydende når du arbejder hjemmefra? Uanset hvilket kontor du skal indrette, så er det vigtigt at huske, at et kontor er et sted, hvor de fleste medarbejdere bruer 1/3 af deres døgn 5 dage om ugen (og ofte meget mere). Med andre ord er det bliver kontoret et andet hjem for mange, og derfor er det vigtigt at kontorindretningen får medarbejderne til at føle sig godt tilpas gennem hele arbejdsdagen. Når det er sagt, så er det svært, at lave et kontorlandskab, som føles som et personlig kontor for alle medarbejderne i en virksomhed. Ofte kan svaret være, når man indretter større kontormiljøer, at give den enkelte medarbejder frihed til at indrette sin arbejdsstation, som de selv vil. Det kan være med planter, billeder af familien, et dueslag eller noget helt fjerde, det vigtigste er, at medarbejderen føler sig hjemme og godt tilpas. Så kan du koncentrere dig om, at skabe nogle overordnede linjer i kontorlandskabet, som er rolige, imødekommende og behagelige.

Indret dit personlige kontor

Er du blandt det stigende antal danskere, som har hjemmearbejdsdage, så ved du også hvor vigtigt det er, at have et hjemmekontor, som giver ro op plads til at kunne arbejde. Alle der arbejder hjemmefra, vil gerne vise overfor chefen og kolleger, at de kan håndtere det ansvar, som denne frihed indeholder. I denne sammenhæng er selve indretningen af ens eget personlige kontor nøglen. For mange, er hjemmekontoret noget, som lige blev indrettet i det dér, ekstra lille rum på loftet, som tidligere var pulterrum. Det er ofte et rum, som er uinspirerende, dårligt belyst, sparsomt indrettet og på ingen måde fremmer arbejdsiver eller glæde. Og så bliver det en daglig kamp, at levere det arbejde der forventes. Derfor er det meget vigtigt, når du indretter dit kontor, at du tager dig tiden til at sammensætte møbler, såvel som ting i kontoret, som gør det rart for dig at være i.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan indretter man hjemmekontor? Der skal naturligvis en god kontorstol og et godt skrivebord til, men det er også vigtigt at du får et inspirerende rum, hvor du har lyst til at sidde mange timer. Skab en hyggelig stemning med et par planter i vindueskarmen og sørg for god opbevaringsplads med reoler og skabe, så papirer kan gemmes af vejen og ikke roder både fysisk og mentalt. Få personlighed ind i rummet med et par plakater eller billeder fra gode stunder op på væggene. Skab en balance mellem din stil og hold det simpelt, så der ikke er for mange forstyrrende elementer. Kort sagt, så handler om, at finde de ting som giver dig ro og tryghed i din kontorindretning. Hvad skal man bruge på et kontor? De to vigtigste elementer på kontoret er et godt skrivebord og en god kontorstol. Hvis ikke du har en god arbejdsposition kan alt omkring dig næsten være ligegyldigt. Kig efter justerbare stole, så du kan ændre position og evt. et hæve sænke bord, så du også kan stå op. Belysning er et andet vigtigt element og især bordlamper er velegnet, da du nemt vil kunne justere lyset i den ønskede retning. Sørg for at have hylder, reoler eller skabe til kontorartikler, så de let kan pakkes væk når de ikke bruges. Hvor skal skrivebordet stå? Det kan være en stor fordel at placere skrivebordet i et rum med meget naturligt lys. Du får det bedste arbejdslys ved at kombinere naturligt lys med kunstigt, men undgå at stille det for tæt på vinduet, så du får det varmt af solen. Uanset om du køber et væghængt skrivebord eller et der er placeret på gulvet skal de indstilles, så det er i albuehøjde når du sidder ned. Det gør at du kan hvile dine underarme på bordpladen og slappe af i skuldrene.