Bokse, æsker og kasser

De skønneste æsker fra de største brands. Organiser dit hjem og skab kreative opbevaringsmuligheder. Bliv fristet af de smarte æsker til ethvert formål i nordisk design fra bl.a. By Lassen, Ferm Living, Monograph, Nomess CPH, House Doctor, Moebe, OYOY og Normann Copenhagen.
Filtrer chevron-down
Filtrer x
Mærke chevron-down
 1. (2) varer
 2. (4) varer
 3. (7) varer
 4. (2) varer
 5. (9) varer
 6. (78) varer
 7. (1) vare
 8. (1) vare
 9. (22) varer
 10. (7) varer
 11. (5) varer
 12. (3) varer
 13. (1) vare
 14. (2) varer
 15. (1) vare
 16. (3) varer
Farve chevron-down
 1. (3) varer
 2. (3) varer
 3. (3) varer
 4. (3) varer
 5. (3) varer
 6. (3) varer
 7. (3) varer
 8. (3) varer
 9. (3) varer
 10. (3) varer
 11. (3) varer
Collection chevron-down
 1. (5) varer
Pris chevron-down
Størrelse chevron-down
 1. (3) varer
 2. (6) varer
 3. (3) varer
Sortering switch-vertical
 • Nyeste
 • Pris lav-høj
 • Pris høj-lav
 • Højeste besparelse
 • Produktnavn

150 varer

150 varer

Audo Copenhagen Tændstikæske Kryds
Spar 21%
Tilbudspris DKK 23,00 Normalpris DKK 29,00
Audo Copenhagen Matchbox Cover Krom
Spar 58%
Tilbudspris DKK 87,00 Normalpris DKK 209,00

150 varer

Designer bokse og designer æsker er perfekte til enten at skjule nogle af de ting, der nogle gange roder i køkkenet eller til at være dekorative i sig selv. Skab hygge og bedre plads i køkkenet med bokse, æsker eller kasser. Ligegyldigt hvilket motiv du har, kan du her se hele udvalget og vælge den boks, kasse eller æske, der passer til dit behov. Se alle vores nedenstående pynte kasser og pynteæsker der er perfekte til opbevaring.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan man bruge bokse?
Man kan ofte få følelsen af, at der mangler opbevaringsplads i boligen. Derfor kan man med fordel anskaffe sig bokse, som i princippet kan bruges i alle rum i huset. De mange forskellige størrelser gør det muligt at have boksene stående under sengen, i skabet, på reolen eller noget helt fjerde. De mange designs gør det lidt sjovere at opbevare sine sager.
Hvad måler en boks?
En boks kan variere i målene alt efter størrelse og brand. Målene gør det muligt at boksene kan stå mange forskellige steder. Hos Luxo Living finder du et stort udvalg af bokse i flere forskellige mål fra forskellige brands. De mange forskellige brands skaber en diversitet i udvalget, da hvert brand fremstiller bokse på hver deres unikke måde. Du kan derfor med sikkerhed finde en eller flere bokse, som passer til din indretning.
Hvad kan man bruge æsker til?
Æsker er en glimrende opbevaringsløsning, da de både kan pynte samtidig med, at der både kan opbevares små og større ting i dem. Derudover kan man hos Luxo Living finde æsker i flere forskellige former og størrelser som gør, at du har muligheden for at finde æsker, som både pynter i hjemmet samtidig med at de løser det praktiske problem med opbevaring.
Hvor kan man købe flotte æsker?
Du finder et stort udvalg af bokse og æsker fra nogle af de største brands hos Luxo Living. Her finder du flotte, funktionelle og kvalitets bokse og æsker. Du kan med sikkerhed finde en boks eller æske, som passer til dit behov for opbevaringsløsninger. Hos Luxo Living er der dag til dag levering, hvis du bestiller inden kl 15. Derudover er der gratis fragt ved køb over 499 kr.