Magasinholdere

Smukke og populære magasinholdere. Lad flotte magasiner og aviser komme til sin ret med de skønneste holdere. Bliv fristet af unikke avisholdere, tidsskriftholdere, bladholdere m.m. fra bl.a. Hübsch, Foxy Potato, House Doctor, Lind DNA, String, By Lassen, AYTM, Normann CPH, By Wirth og We Design. Hos os finder du både magasinholder til væg og magasinholder til gulv i et hav af former, materialer og designs. Lad dig inspirerer af en smuk magasinholder i træ eller en simpel magasinholder i sort metal. Du finder også magasinholder i læder, marmor og messing. Der er noget til enhver smag og indretningsstil. God fornøjelse!
Filtrer chevron-down
Filtrer x
Mærke chevron-down
 1. (1) vare
 2. (1) vare
 3. (2) varer
 4. (2) varer
 5. (2) varer
 6. (3) varer
Pris chevron-down
Sortering switch-vertical
 • Nyeste
 • Pris lav-høj
 • Pris høj-lav
 • Højeste besparelse
 • Produktnavn

11 varer

11 varer

House Doctor Magasinholder Hvid
Spar 28%
Tilbudspris DKK 290,00 Normalpris DKK 400,00

11 varer

Nu er det slut med at blade, magasiner og aviser der flyder og bliver væk i huset. Med en smart designer magasinholder ved du altid hvor dine favorit magasiner gemmer sig. Samtidig med er en tidsskriftholder en praktisk løsning og du får også muligheden for at sætte en stilet og personligt præg i din stue eller éntre. Vi har et bredt sortiment af alle mulige forskellige avisholdere og magasinholdere. Du kan derfor helt sikkert finde netop den der passer ind i din personlige stil. Alle vores magasinholdere er lavet i forskellige materialer, lige fra træ, læder, metal etc. de er i højeste kvalitet og fra alle de kendte brands. Du kan derfor finde en magasin holder fra dit yndlings brand og i dit favorit materiale. Har du spørgsmål til hvilken holder du skal vælge til dine yndlings aviser, magasiner eller blade, så tøv ikke med at kontakte os. Gør aviserne og de flotte magasiner nemme at tilgå på en dekorativ måde med en magasinholder eller en bladholder. Som så meget andet indenfor opbevaring, har de ikke kun en praktisk effekt, en magasinholder er også med til at skabe designet i et rum. Lad for eksempel magasinet med den flotteste forside eller avisen med den vigtigste overskrift være øverst. Hos os finder du både magasinholder til væg, perfekte til at frigøre gulvplads. Vi tilbyder selvfølgelig også de klassiske magasinholder til gulv, hvis du er mere til dette. Gå på opdagelse i det store udvalg, der både byder på alt fra en skulpturel [u]House Doctor[/u] magasinholder til en stilren og smuk [u]Ferm Living[/u] magasinholder.

Magasinholder i træ, metal, læder, marmor mm.

Hos Luxo Living finder du magasinholdere og avisholder i alverdens farver og materialer. Er du vild med en magasinholder i metal, så tag et nærmere kig på AYTM’s Curva magasinholder. Magasinholderen vil med garanti tilføre noget unikt og ekstra til din bolig og fås desuden i 3 forskellige farver. Brug den til f.eks. opbevaring af dine magasiner, blade eller aviser. Er du mere til træ som materiale, har vi også flere magasinholdere i træ. Se f.eks Skagerraks magasinholder til væg i smukt sort egetræ. En magasinholder i træ er desuden perfekt til den skandinaviske indretning. Norr magasinholder er i et funktionelt og æstetisk design. Magasinholderen har læder og messing detaljer som lige giver lidt ekstra luksus til designet. En magasinholder i læder finder du selvfølgelig også her. Køber du Ferm Livings “Herman”, får du en magasinholder i læder som er super funktionel og eksklusiv. Magasin- og avisholderen fra Ferm Living kombinierer det moderne med vintageæstetik. Magasinstativet er med et slidstærkt lærred som er fastgjort på sort metalstel med lædersnører. Er du til retro og natur så vil du helt sikkert forelske dig i magasin- og avisholderen fra House Doctor. Denne aviskurv passer perfekt ind i enhver indretningsstil med den flotte naturfarve. Placér avis- og magasinholderen tæt på dit yndlingssted i hjemmet, så har du altid lidt læsestof ved hånden. Er du på udkig efter en eksklusiv og solid magasinholder så bør du kigge nærmere på Menu Monuments Magasinholder. Denne fantastisk smukke magasin- og avisholder er lavet i marmor og messing. Med denne fantastiske bladholder kan du opbevare bøger og magasiner og samtidig vil denne smukke avisholder bidrage med et monument-lignende og arkitektonisk udtryk til din bolig. Med den rummelige magasinholder “Analog” fra Normann Copenhagen får du en holder som giver et lækkert og rent look i et moderne hjem. Magasinholderen er fremstillet i stål og fås i både sort og hvid. Brug magasinholderen til dine aviser og favorit magasiner og blade i stuen eller på kontoret. En magasinholder i sort er et stilrent valg, der vil passe godt i alle indretninger. Få inspiration i udvalget, hvor du med garanti vil kunne finde en bladholder der passer til din indretning. Uanset om der er tale om en simpel magasinholder til væg, en lækker magasinholder i træ til gulvet eller noget helt tredje - vi har udvalget, så du let kan finde din favorit.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor bruge en magasinholder?

En magasinholder er en oplagt måde at opbevare alt fra magasiner, aviser og små bøger. Du kan have dine yndlings magasiner placeret ved siden af lænestolen, eller de nyeste, som du endnu ikke har læst. Udover den praktiske funktion, er en magasinholder også et dekorativt element i indretningen, som er yderst charmerende.

Hvilken magasinholder skal jeg vælge?

Hvilken magasinholder du bør vælge kommer helt an på dit behov og personlige stil. Har du mange magasiner, kan du vælge en større model med god plads. Der findes også magasinholdere, der kan hænge på væggen. De er oplagte, hvis du bor i en mindre lejlighed, da de ikke optager noget gulvplads.

Hvilke magasinholder er der?

Magasinholdere kommer i mange forskellige udformninger og materialer. Der er derfor gode muligheder for at du kan finde en der matcher dig og din indretning. Hos Luxo Living finder du både magasinerholdere i træ, metal, rattan og stof. Vi tilbyder både modeller der kan stå frit på gulvet eller hænges op på væggen, som et dekorativt element.