Sengetøj

Blødt og smukt sengetøj fra de største brands. Skab følelsen af hotelluksus i soveværelset med lækre kvaliteter. Bliv fristet af skønne designs fra populære danske mærker som Aiayu, Soft Gallery, Studio Feder, SemiBasic, Cam Cam, OYOY og Juna.
Filtrer chevron-down
Filtrer x
Mærke chevron-down
 1. (35) varer
 2. (13) varer
 3. (1) vare
 4. (6) varer
 5. (5) varer
 6. (24) varer
 7. (5) varer
 8. (22) varer
 9. (4) varer
 10. (5) varer
 11. (1) vare
 12. (12) varer
Pris chevron-down
Størrelse chevron-down
 1. (52) varer
 2. (1) vare
 3. (1) vare
 4. (8) varer
 5. (8) varer
 6. (4) varer
 7. (52) varer
Sortering switch-vertical
 • Nyeste
 • Pris lav-høj
 • Pris høj-lav
 • Højeste besparelse
 • Produktnavn

133 varer

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
Du kender det helt sikkert - nyvasket sengetøj er helt fantastisk! Med vores sortiment af sengetøj fra mange kendte brands såsom Studio Feder, får du også sengetøj som er smukt at kigge på. Vi har et stort udvalg af sengetøj, sengelinned, dynebetræk eller sengesæt – kært barn har mange navne. Vores sortiment byder på flotte farver, mange forskellige størrelser, lækre materialer og kvalitet fra de bedste brands. Så kan du helt sikkert finde et sengesæt der passer til din smag. Vi har sengesæt i forskellige størrelser så du kan få sengetøj til dobbeltdyner, og endda også sengesæt til baby/junior. Vi bruger mange af døgnets timer i vores seng, og så er det vigtigt at ligge blødt og sove godt. Dit sengetøj kan bidrage til en god nattesøvn og bidrage til indretningen i soveværelset. Nogle kan bedst lide deres sengetøj i en mere tyk og stiv kvalitet, hvor andre er mere til det tynde og bløde materiale.

Sengetøj - et visuelt vidunder

Sengetøj fås i mange forskellige farver og mønstre, og der er stor forskel på hvad man kan lide. I vores sortiment finder du fine men simple mønstre hvor de fleste kan være med. Er du ikke så meget til mønstre, kan også blot vælge et ensfarvet sengesæt, for på den måde at skabe en roligere udtryk i dit soveværelse.

Størrelser - dobbelt dyne og ekstra længde

Sengetøj til almindelige dyner i størrelse 140x200 cm er det meste udbredte mål på dynebetræk, hvilket afspejles i vores store udvalg i netop denne størrelse. Sengetøj til dobbeltdyner i størrelse 200x200 cm bliver dog mere og mere populære, så her vokser vores sortimentet af sengesæt også. Hvis du har en dyne med ekstra længde, kan du også finde et sengesæt der passer til 140x220 cm eller 200x220 cm. Du finder sengetøj i et stort størrelsesudvalg - så køb bare dit sengetøj i 200x220 fra de lækre brands her på siden.

Sengetøj i lækre materialer

Sengetøj i bomuld er et naturmateriale som har en god absorberingsevne. Du kan også få bomuldssengetøj i en mere luksuriøs udgave som er bomuldssatin. Det er utrolig blødt og har en tæt og lækker vævning. Denne kvalitet må dog ikke forvækles med satin som er det skinnende og glatte sengetøj.

Sengetøj fra designer brands

Her på siden finder du smukt sengetøj og sengelinned i højeste kvalitet fra de bedste brands. Se f.eks. det flotte udvalg fra HAY hvor sengetøjet er i økologisk bomuld hvor sengesættet har en farve på hver side. Så kan du nemt og hurtigt skifte mellem to nuancer, alt efter dit humør. Kan du lide tekstur i dit sengetøj så se nærmere på de lækre sengesæt fra Juna. Serien Bæk&Bølge er sengetøj med krep-tekstur som også kaldes bæk og bølge. Det giver et flot look og er samtidig svedabsorberende, luftigt og strygefrit. Er bæredygtighed og fairtraide vigtigt for dig? Så se nærmere på sengetøj fra det danske brand Aiayu. Deres luksuriøse sengesæt er både miljøcertificeret og produceret som et fair trade projekt, med fokus på uddannelse og social ansvarlighed. Derudover fås det i mange smukke farver og er dejlig blødt. Er du vild med det mere matte og vaskede udtryk? Studio Feder laver sengetøj som er lavet i 100% økologisk bomuld i percalevævning. Percale er vævet af helt fine og tynde bomuldstråde. Sengetøj som er percalevævet har en smuk mat og slidstærk overflade og leder varme og fugt væk fra overfladen. Sengetøj med denne vævning har derfor en køligere overflade end ved f.eks oplever ved bomuldssatin, jersey mm.