Bryggers indretning

Kender du det, at der skal ske noget nyt i bryggerset? 

Men hvad? 

Her får du 5 fede ideer til bryggers indretning som ikke koster dig en formue, men ændrer stemningen totalt!

Indretningen i bryggerset er ofte et overset rum. Ikke desto mindre er det, i de fleste hjem, det første rum, som dine gæster træder ind i. Med andre ord er bryggerset med til at give et førstegangsindtryk af dit hjem. Det er der mange af os, der glemmer i hverdagens trængsel og larm. OG når vi hører ordet “bryggers indretning” griber os skrækslagne til tegnebogen fordi, vi forventer at det bliver en bekostelig affærer med nye elementer and what not. 

MEN det behøver ikke koste en finanslov at indrette dit bryggers, så det er indbydende for dine gæster. Her får du nogle lette og hurtige råd til indretningen af dit bryggers, som gør det mere indbydende og nemt at holde i hverdagen - så alle dine gæster får det indtryk af dit hjem, som du gerne vil give.

1. Hyggeting til dit bryggers

Selvom de fleste bryggers kan være en saglig rodebutik i hverdagen med tøjvask, vinterstøvler, vådt overtøj og alverdens andre ting, så gør det noget ved rummet, at man kan se, at der er gjort noget ud af at “hygge”. 

Selvom bryggerset oftest er et gennemgangsrum frem for et opholdsrum, så er et par lys i vindueskarmen, en vase med friske blomster, et par planter eller et par fine krukker med til at gøre rummet mere indbydende. Det signalere også, at selvom der måske er rodet i øjeblikket, så gøres der lidt ud af at give gæster en god velkomst.  

Krukker til dit bryggers

Vaser til dit bryggers

Urtepotter til bryggerset

Figurer til bryggerset

Lysestager til bryggerset

Møbler og kasser til bryggerset

2. Kurve til dit bryggers

Vasketøj bliver sjældent forbundet med hygge og ro. Uanset hvordan man vender og drejer det, kan vasketøj ikke tælles på listen over indbydende ting i din bryggers indretning. Dog kan du mindske virakken med et par gode kurve, som kan gemme vasketøjet lidt væk, uden at det bliver u-handy når du skal vaske tøjet. Kurve er også et oplagt valg når ungernes bolde, benskinner og andet legetøj skal opbevares. 

Vasketøjskurve til dit bryggers

Kurve til opbevaring

3. Billeder til dit bryggers

Der er mange, der overser værdien af billeder i bryggerset. De fleste af os forbinder billeder og illustrationer med noget vi kan have hængende i stuen og nyde under middagen eller når vi indfinder os i sofaen. Dog er det en god ide at hænge et par billeder eller illustrationer op i dit bryggers også. Som sagt, så er bryggerset/entre oftest det første rum dine gæster træder ind i. Her kan du være med til at give dem et smil på læben eller en ide om hvilket hjem de er kommet ind i, med et par velvalgte billeder. Vi har samlet et stort udvalg af billeder og illustrationer herunder, som både kan sætte kulør på humører og dit bryggers.

Fotokunst

Plakater med rammer

Plakater uden rammer

Postkort

4. Hylder og reoler til bryggerset

Ligesom med billeder, er der mange, der ikke forbinder dekorative hylder eller reoler med deres bryggers. Også her er der indretningspoint at hente på at give bryggerset lidt ekstra kærlighed. Fordelen ved dekorative hylder i bryggerset er foruden at du kan stille alt fra nøgler til indkøbsposer fra på den, at de i sig selv pryder rummet. Vi har samlet et bredt udvalg af hylder som kan give bryggers indretningen et ekstra pift herunder. 

Hylder og reoler til dit bryggers

Skoreoler og skohylder til dit bryggers

5. Knager til dit bryggers

Knager og stumtjenere hører hjemme i bryggerset. Hvis du ikke tror os, så prøv at fjerne dem og se dine gæsters spørgende blik når de står med jakken i hånden uden sted at gøre af den :). Det er ikke alle der lægger så meget i udformningen af deres knager og bøjler, men der er meget at hente i detaljen. Herunder finder du en bredt udvalg af knager som både er gode til overtøjet, men også i sig selv giver din bryggers indretning noget særligt.

Knager til dit bryggers

Er du i tvivl om din bryggers indretning?

Hvis du ikke lige fandt helt det du manglede, så er vi altid klar til at tage en snak om dine ønsker til din bryggers indretning. Så tøv ikke med at kontakte vores kunderservice. Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at tage en snak om hvilke ting og elementer du gerne vil have i dit bryggers, og hvordan vi kan hjælpe dig.