Bungalow

Bungalow er et indretningsfirma med en passion for lækre tekstiler, unikke lamper, interiør og håndlavede papirprodukter. Kollektionerne fra Bungalow er lavet med inspiration i Indiens farver, mønstre og skønhed. Vi har håndplukket vores favoritter fra Bungalow, så vi kan tilbyde dig alt fra de populære Bungalow puder i hør og velour, gulvtæpper, vaser, lamper og meget mere. Bungalow har en flot kollektion af puder i en magisk farveverden, og mangler du en sofapude eller en pude til sengen, kan du helt sikkert finde en fra Bungalow. Du finder også en masse finurlige produkter til blandt andet jul og påske. Gør juletræet ekstra festligt med det fine Bungalow julepynt, eller spice påsken op med de lækre Bungalow påskeæg.
Filtrer chevron-down
Filtrer x
Mærke chevron-down
  1. (6) varer
Pris chevron-down
Sortering switch-vertical
  • Nyeste
  • Pris lav-høj
  • Pris høj-lav
  • Højeste besparelse
  • Produktnavn

6 varer

6 varer

6 varer

Historien bag Bungalow

Interiør virksomheden, Bungalow, er grundlagt af Minna Hildebrandt tilbage i 2004. Som en del af hendes bachelorgrad i indisiks filogi, har Minna gennem en længere periode rejst, boet og studeret i Sydasien og Indien. Indien er i dag Minnas andet hjem, og det er også her hendes mand kommer fra. Hun har altid været fascineret af farverne, skønheden og det traditionelle håndværk man finder i Indien, som også er inspirationskilde til de smukke produkter hos Bungalow. Hvert produkt er skabt af rigtige mennesker, og har en historie med sig. Kunsten med bloktrykning og de indiske mønstre i form af blomster, border, paisleys og gentagelse af motiver har været en kærlighed for Minna siden første øjekast. Målet for Bungalow er at skabe en lang række moderne designs, der har inspiration fra den indiske æstetik og farver, og som vil bringe glæde ind i kundernes egen bungalow.

Bungalow interiør

Bungalow interiør byder på et væld af smukke produkter, hvor farver og mønstre er i centrum. De inspirerende designs vil pryde enhver bolig, og give en masse liv til indretningen. Er du på udkig efter nye pyntepuder til soveværelset eller stuen, så er de smukke Bungalow puder bestemt et kig værd. De findes i flere forskellige størrelser, former, farver og mønstre og der er med garanti også et match til din bolig. De fine Bungalow hynder er et af de meget populære produkter fra det danske designbrand. Brug eventuelt din Bungalow hynde til at skabe ekstra komfort på spisebordsstolene eller entrebænken. Mangler du opbevaring til dine smykker eller andet nips, så er de betagende Bungalow æsker den perfekte løsning. De kan bruges til et væld af forskellige formål, og er samtidig et elegant element at have stående fremme på badeværelset, soveværelset eller på reolen i stuen. På siden kan du også finde en dekorativ Bungalow lampeskærm, som kan kan skabe et æstetisk look enten alene eller flere sammen. Brug den over spisebordet, køkkenet bordet, i stuen eller i en af boligens værelser. Udvalget byder også på interiør som lysestager, bakker samt smukke designs af påskeæg og julepynt til årets højtider. I vores Bungalow shop har vi håndplukket et stort udvalg af skønne designs, og vi håber du kan finde det helt rette farverige match til dit hjem. God fornøjelse.