By KlipKlap

By KlipKlap laver fleksible multimøbler i høj kvalitet og et gennemtænkt design. Møblerne er tænkt som en lege- og tumleplads for familier med både små og store børn, der er i fuld gang med at udvikle vigtige motoriske færdigheder. By Klipklap madrasser består af koldskum, og betrækket er møbelstof i en kraftig og slidstærk kvalitet. Her på siden finder du alt fra den populære by KlipKlap stol, til de hyggelige sofaer og komfortable foldemadrasser. Luxo Living er stolt By KlipKlap forhandler, og hvis du har spørgsmål til en By KlipKlap madras, sofa eller stol, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er sikre på, at familien vil få stor glæde af et af de multifunktionelle møbler fra By KlipKlap, som giver anledning til en masse hygge og leg. Gå på opdagelse i udvalget og find din favorit her.
Filtrer chevron-down
Filtrer x
Mærke chevron-down
  1. (69) varer
Pris chevron-down
Nulstil
Sortering switch-vertical
  • Nyeste
  • Pris lav-høj
  • Pris høj-lav
  • Højeste besparelse
  • Produktnavn

69 varer

69 varer

Fra DKK 4.600,00
plus-circle Flere varianter
Fra DKK 4.600,00
plus-circle Flere varianter
Fra DKK 4.600,00
plus-circle Flere varianter
Fra DKK 4.600,00
plus-circle Flere varianter
Fra DKK 4.600,00
plus-circle Flere varianter
Fra DKK 4.600,00
plus-circle Flere varianter
Fra DKK 4.600,00
plus-circle Flere varianter
Fra DKK 4.600,00
plus-circle Flere varianter

69 varer

Historien om By KlipKlap

Når møbler opfordrer til en multifunktionel måde at leve på, får de længere liv. Det er ud fra denne filosofi, at by KlipKlap fremstiller deres produkter, som med sit multifunktionelle funktion, kan følge dig hele livet. By KlipKlap blev stiftet i 2010 af Pia Lauritsen. Hun fik ideen, da hun selv stod i en situation, hvor hun manglede et godt underlag til tumletid med hendes lille dreng. Gulvet var for hårdt, sengen for blød. Derfor besluttede hun til sidst selv at prøve kræfter med at designe en madras, som kunne løse problemet. Denne madras er i dag den populære [u]by KlipKlap KK 3 Fold madras[/u]. Designet blev hurtigt populært blandt venner og familie, og starten på by KlipKlap var begyndt. I dag er det organiale foldemadras design udviklet til en stor serie, der byder på en masse kreative løsninger til hele familien, og som sælges verden over.

Den populære By KlipKlap madras

Hos Luxo Living er vi store tilhængere af den smarte klip klap madras, og resten af de multifunktionelle børnemøbler. Pia skabte et design, som skulle dække hendes behov, og hun har løst en udfordring for mange mennesker verden over. By KlipKlap er i dag et utroligt populært mærke når det kommer til børnemøbler. Det hele startede med KK 3 Fold madras, men i dag kan du finde en by KlipKlap foldemadras i flere forskellige størrelser og et udvalg af smukke farver. Det giver dig mulighed for at finde det perfekte match til dit behov. Uanset hvilken foldemadras fra Klip Klap du vælger, får du et væld af foldemuligheder, så den aldrig bliver kedelig at lege og tumle på. Med by KlipKlap 4 Fold får du desuden ekstra foldemulighed. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan bruge de lækre by KlipKlap foldemadrasser til. Brug den som afslapning, til tumletid, leg, som puf, til overnattende gæster og alt derimellem. Kvaliteten er i top, og du kan derfor være sikker på at møblet kan følge dig i mange år. Skummet er Oeko-Tex godkendt, og du kan med god samvittighed lade dig barn tumle rundt på madrassen.

By KlipKlap sofa og stol - perfekt til børneværelset

Udover de lækre madrasser, kan du også finde den perfekte by KlipKlap sofa og stol her på siden. Tag blandt andet et kig på den populære by KlipKlap KK 3 Fold sofa, der egner sig godt til søndagsafslapning i stuen, filmaftener og leg. Med by KlipKlap XL er du sikret ekstra længde på 210 cm, der gør den oplagt som gæsteseng. Det stilsikre design og smukke farver, der går igen i alle møblerne, gør det nemt at integrerer sofaen i hjemmets fællesrum som stue og spisestue. På siden finder du også de populære børnestole- og sofaer, som vil sætte prikken over i’et på børneværelset. [u]By KlipKlap stol XL[/u] vil hurtigt blive det foretrukne møbel for ethvert barn. Her kan de sidde i ro og mag og se en spændende tv-serie eller kigge i en god bog. Højden på stolen gør det nemt for barnet at sætte sig, og den kan bruges lige fra barnet er 3-6 år. Har du flere børn, er det måske en by KlipKlap sofa du skal have fat i. Her er der nemlig plads til at der kan sidde flere børn og hygge sig. Vi håber du finder en masse inspiration til børnemøbler hos os, og du er altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål. Vi har løbende by KlipKlap på tilbud, så hold øje med siden, så du kan få din nye foldemadras, sofa eller stol til en ekstra skarp pris.