By Lassen Spejle - View

By Lassen spejle i karakteristisk og enkelt design.  By Lassen View kollektionen kendetegnes ved det klassiske og tidsløse design, som svæver ud fra væggen. Hæng dit By Lassen spejl i din entre, dit soveværelse, på badeværelset eller sammen med dine kunstværker i stuen. Du finder det smukke By Lassen spejl i flere forskellige størrelser og ramme-farver, så du kan få netop det spejl der matcher din stil og rummet allerbedst. Se blandt andet det unikke By Lassen spejl i messing, sort eller grå, der alle har deres helt eget særpræg. Gå på opdagelse i udvalget af By Lassen spejle og kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål.
By Lassen View Spejl, Cool Grey XS
Før DKK 999,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
By Lassen Spejl View Messing, XS
Før DKK 1.399,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
By Lassen Spejl View Sort, XS
Før DKK 1.029,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
By Lassen Spejl View Sort Stor
Før DKK 1.749,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).

Indret med et By Lassen spejl


Det tidløse By Lassen View spejl er designet af Søren Lassen i 2013 og med sit forholdsvis simple, men utrolig karakteristike kvadratiske design kan det passe i alle boliger.

Med et By Lassen spejl kan du udsmykke både badeværelse, din entre eller stuen med enkelt og stilrent lille kunstværk. Det smukke spejl fra View kollektionen kommer i flere forskellige farver, så du kan få netop det udtryk du drømmer om.

Et By Lassen spejl i sort er perfekt, hvis du ønsker at give lidt kant til det meget lyse badeværelse eller sammen med de sorte rammer på billedevæggen, hvor det med garanti vil falde godt ind med dine andre kunstværker. På siden finder du også det flotte By Lassen spejl i messing, der har et mere luksuriøst udtryk, men stadig et stramt og tidløst design, der kommer fra den helt kvadratiske ramme. Med et messing spejl er der mulighed for at sætte en eksklusiv detalje i din indretning, der er utrolig godt afvejet med det simple. Er du mere til den minimalistisk stil vil du måske foretrække det karakteriske By Lassen spejl i grå, der er smukt vil pynte på din væg.

By Lassen spejl i lille og stor udgave


Det elegante By Lassen View spejl svæver stilfuldt ud af væggen, og kommer med et utroligt enkelt og tidløst design, der kan bruges i alle indretninger. Hos Luxo Living finder du det populære spejl fra By Lassen i flere forskellige størrelser, så det bedst muligt kan matche dit rum. På siden findes størrelserne xs, lille og stor. Det kommer helt an på dit rum og formålet med spejlet når det kommer til størrelsen.

By Lassen spejl i xs måler 29,7 cm og har den perfekte størrelse til make-up spejl i soveværelset eller på badeværelset. By Lassen spejl i 56 x 56 cm er også perfekt til det mindre badeværelse eller den lille entre. By lassen spejl 56 cm vil passe godt i disse rum, hvor det hverken bliver for småt til at kunne vurdere dagens look eller for stort til rummets størrelse. Du finder også det smukke By Lassen spejl i 70x70 cm, som med sin store volumen kan bruges alene i gangen eller i den store stue eller entre.

Gå på opdagelse i udvalget af By Lassen spejle og find din favorit hos Luxo Living.
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil