Cam Cam Copenhagen

Cam Cam Copenhagen tilbyder et sammenhængende univers til børneværelset, som er Nordisk og stilrent, men også lidt romantisk i sit udtryk. Det passer ind i de voksnes indretning, men tiltaler også børn. Indret børneværelset på smukkeste vis med et Cam Cam puslebord, sengehimmel, sengebord og meget mere. Det smukke Cam Cam sengetøj findes både i baby og junior størrelse, men også dukken kan få et sødt sæt sengetøj og en fin dukkeseng. Alle tekstiler fra Cam Cam Copenhagen er GOTS-certificerede, og deres designs er lavet med fokus på bæredygtighed. Med børnemøbler og tilbehør fra Cam Cam er du sikret høj kvalitet og et smukt og tidløst design til børneværelset.
Filtrer chevron-down
Filtrer x
Mærke chevron-down
  1. (110) varer
  2. (1) vare
Pris chevron-down
Størrelse chevron-down
  1. (3) varer
  2. (3) varer
Sortering switch-vertical
  • Nyeste
  • Pris lav-høj
  • Pris høj-lav
  • Højeste besparelse
  • Produktnavn

111 varer

111 varer

DKK 299,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

Cam Cam Copenhagen Hagesmække Blomst, 2-pak - Earth Mix
Spar 40%
Tilbudspris DKK 113,00 Normalpris DKK 189,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

Cam Cam Copenhagen Dukke Buksedragt Poppies
Spar 40%
Tilbudspris DKK 89,00 Normalpris DKK 149,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

Cam Cam Copenhagen Baby Spejl Forest Friends
Spar 41%
Tilbudspris DKK 170,00 Normalpris DKK 289,00

Udsolgt

Cam Cam Copenhagen Børnebestik Ocean Mix
Spar 41%
Tilbudspris DKK 99,00 Normalpris DKK 169,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

Cam Cam Copenhagen Aktivitetslegetøj, Bi Portofino Blue
Spar 41%
Tilbudspris DKK 130,00 Normalpris DKK 219,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

Cam Cam Copenhagen Aktivitetsspejl Forest Friends
Spar 41%
Tilbudspris DKK 135,00 Normalpris DKK 229,00

Udsolgt

Cam Cam Copenhagen Aktivitetsstæppe Dreamland
Spar 40%
Tilbudspris DKK 509,00 Normalpris DKK 849,00

Udsolgt

Cam Cam Copenhagen Aktivitetsterning Flower Friends
Spar 40%
Tilbudspris DKK 179,00 Normalpris DKK 299,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

Cam Cam Copenhagen Aktivitetslegetøj, Bi Coral
Spar 41%
Tilbudspris DKK 130,00 Normalpris DKK 219,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

Cam Cam Bladranke Mix Blue
Spar 40%
Tilbudspris DKK 149,00 Normalpris DKK 249,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

DKK 199,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

Cam Cam Baby nest Fiori
Spar 50%
Tilbudspris DKK 424,00 Normalpris DKK 849,00

Bestil før kl 15:00 - så sender vi i dag

Cam Cam Babysengetøj Aurora
Spar 41%
Tilbudspris DKK 255,00 Normalpris DKK 429,00

Udsolgt

111 varer

Mere om Cam Cam Copenhagen

De fysiske rammer er vigtige for vores velvære, og det er ingen undtagelse når det kommer til de mindste. Cam Cam Copenhagen udspringer af en stor kærlighed til børn og at de mindste kun fortjener det bedste. Derfor har de fremstillet en lang række poetiske møbler og interiør til børneværelset, der skaber et harmonisk og roligt miljø. Cam Cam Copenhagen blev stiftet i 2012 af arkitekt parret Robert Warren Paulsen og Sara Giese Camre. Uniserset opfylder både barnets og de voksens behov og ønsker til design. Der er fokus på, at der skabes design som har en lang varighed og samtidig har en høj materialekvalitet, der gør at produkterne kan bruges i arv til næste barn.

Et roligt og yndefuldt sengemiljø til de mindste

Et afslappende sengemiljø er vigtigt for ethvert barn. Det skal være trygt og rart at blive puttet, og det har valg af interiør også en stor indflydelse på. Vil du gerne skabe et godt sengemiljø til de mindste, så er produkterne fra Cam Cam Copenhagen perfekte til formålet. Her kan du nemlig få alt, hvad du behøver ét sted og alle produkter bærer præg har et yndefuldt og roligt udtryk. Det vigtigste fundament for soveområdet er naturligvis sengen. En Cam Cam seng fås både som babyseng og juniorseng, som alle størrelser kan få glæde af. Sengene kommer i flere skønne farver og modeller. Fælles for dem er, at de er produceret under socialt ansvarlige og miljøvenlige forhold, som er et stort fokusområde for alle produkter. Til de helt små kan sengen gøres ekstra hyggelig med en Cam Cam babynest, som også kan bruges i sofaen, på farten eller i forældrenes seng til at skabe tryghed og komfort for den lille. For at skabe ekstra ro er en Cam Cam sengehimmel perfekt, der smukt omslutter sengen. Du finder også et godt udvalg af Cam Cam junior sengetøj og baby sengetøj, der er fremstillet i lækker GOTS certificeret bomuld. Det kommer i mange forskellige søde mønstre, som går igen i de forskellige produkter, så du kan skabe et ensartet og lækkert udtryk. Cam Cam Windflower, Lierre og Poppies er blot nogle af disse. Som en sød detalje og til glæde for barnet, kan du hænge den finde Cam Cam uro over babysengen.

Indret børneværelset med Cam Cam

Udover det fine tilbehør til sengen, laver Cam Cam Copenhagen også en lang række andet skønt interiør, møbler og tilbehør til glæde for både børn og voksne. Du kan finde ethvert møbel til børneværelset i det store udvalg, som alle er lavet i samme romantiske og søde udtryk. Mangler du opbevaringsplads kan du både finde et smukt Cam Cam skab, bogreol, sengebord og opbevaringskasse her på siden. Du har også mulighed for at indrette hele puslepladsen til en skøn og praktisk oase med et Cam Cam puslebord, der både findes som væghængt model og som skabsløsning med opbevaringsplads under. Hertil finder du alt det nødvendige tilbehør som puslepude, stofbleer og Cam Cam pusleunderlag. På farten er den praktiske og nydelige Cam Cam pusletaske et must have, så du har alle de nødvendige ting lige ved hånden. Den findes både i en smuk sort model, og en masse andre skønne farver, så du også kan bruge den som en almindelig taske. Gå på opdagelse i udvalget her på siden, og kontakt os endelig hvis du har spørgsmål. God fornøjelse.

Ofte stillede spørgsmål

Hvem er Cam Cam? Cam Cam Copenhagen er et designbrand, der fremstiller smukke møbler og lækkert interiør til børn. De mange fine produkter har et stilrent og nærmest romantisk design, der passer godt ind i de skandinaviske hjem. Deres produkter er fremstillet med fokus på både miljø og socialt ansvar, og der tilbydes alt hvad der er behov for i indretningen af børneværelset. I udvalget kan du blandt andet finde et smukt Cam Cam tæppe til leg på gulvet, en lækker ammepude, GOTS certificeret sengetøj, børnemøbler og meget mere. Hvem ejer Cam Cam? Det er arkitekt parret Robert Warren Paulsen og Sara Giese Camre, der står bag Cam Cam. De stiftede virksomheden i 2012, og siden er det kun vokset i popularitet. Det skyldes især det lækre design, som både opfylder børn og forældres behov og ønsker til interiør og møbler på børneværelset. Hvor kan man købe Cam Cam? Cam Cam er blevet et populært mærke, der i dag kan købes hos en lang række forhandlere. Hos Luxo Living er vi stolt Cam Cam forhandler, og du finder hos os et stort udvalg af alle de smukke produkter. Uanset om du er på udkig efter en interiør til puslepladsen, dit barns soveområde eller opbevaringsløsninger, kan du finde det hele her.