Copenhagen Pendel fra And Tradition

Copenhagen pendel fra &tradition er designet af Space Copenhagen, som er en designduo bestående af Signe Binslev Henriksen og Peter Bundgaard Rützou.Copenhagen lampen er en enkel, retro og industri-inspireret lampe. Den populære Copenhagen pendel kan vælges i flere størrelser og farver, så din stil kan afspejles i lampen. Copenhagen serien byder også på bordlamper, gulvlamper og væglamper - der er dermed en Copenhagen lampe til flere behov.
&Tradition Copenhagen Pendel SC6 Matt White
Før DKK 1.595,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
&Tradition Copenhagen Pendel SC6 Matt slate

Før DKK 1.495,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
And Tradition Copenhagen Pendel opal
Vælg mellem 2 størrelser
Før DKK 2.295,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
& Tradition Copenhagen Pendel SC6 Matt Black
Før DKK 1.595,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
& Tradition Copenhagen Pendel SC7 Matt Black
Før DKK 2.895,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).

Copenhagen pendel fra &Tradition

Copenhagen pendel fra &Tradition er designet af den danske designduo Space Copenhagen, som består af Peter Bundgaard Rützou og Signe Bindslev Henriksen. Firmaet blev grundlagt i 2005, og arbejder på tværs af flere discipliner indenfor indretning. Space Copenhagen har en ambition om, at skabe nye veje ved at få modsætninger til at mødes. De industrielle mod det organiske, det klassiske mod det moderne, lys mod skygger.

Her på siden finder du den populære Space Copenhagen lampe, Copenhagen, der i sandhed må siges at få modsætninger til at mødes. Copenhagen er en serie af lamper, der er designet til &Tradition. Et pendel fra Copenhagen er både simpel og minimalistisk, samtidig med at den har et industrielt touch.

Find din Space Copenhagen pendel


Copenhagen pendel finder i tre forskellige størrelser og fem forskellige farver. Pendlerne er nummeret, så du kan finde den variant, der passer bedst til dit behov, smag og bolig. Copenhagen pendel SC6 er den mindste pendel i serien, og har en diameter på 20 cm. Lyset i pendlen lyser både opad og nedad og vil dermed medvirkende til et perfekt lys. Den lille pendel kan med fordel bruges i par over køkkenøen eller i en klynge i stuen.

Copenhagen pendel SC7 har en diameter på 35 cm, mens Copenhagen pendel SC8 er den store model med en diameter på 60 cm. Fælles for alle de smukke lamper, er at de er designet både i et minimalistisk og retro udtryk, der gør dem perfekte til det moderne hjem.

Copenhagen pendel er den mest populære variant indenfor serien fra Space Copenhagen, men Copenhagen findes også som væglampe, bordlampe og gulvlampe. Der er derfor en type Copenhagen lampe til alle behov, og med de mange farver og størrelser, kan du vælge netop den model, der matcher din stil bedst.
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil