Design Letters

Find nyheder og bestsellers fra Design Letters her. Lad de ikoniske bogstaver give rummet karakter. Bliv bl.a. fristet af Design Letters kopper, dekorationsbogstaver, opslagstavler, kalendere samt børnekrus og -tallerkener i melamin mm.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og så holder vi dig opdateret med de seneste nyheder!

Design Letters forhandler

Find nyhederne fra Design Letters hos Luxo Living og bliv inspireret af de mange produkter indenfor boligtilbehør og boligindretning.
Det ikoniske design tager udgangspunkt i typografien fra den legendariske danske designer Arne Jacobsen og skaber et personlig udtryk til boligindretning. Vi er stolte af at være Design Letters forhandler, der med sin skelsættende typografi, har givet nyt liv til Arne Jacobsen Design Letters typografien.

Arne Jacobsen Design Letters - historien bag serien

Det var den danske journalist og copywriter Mette Thomsen, der i 2009 valgte at opsige sit job for at starte virksomheden Design Letters. Forinden var der ingen producenter af bogstaver til boligindretningen med et design, som appellerede til den stilbevidste forbruger. Arne Jacobsen Design Letters udfyldte derfor med det samme et tomrum hos forbrugerne. På trods af deres relative korte tid på markedet, har forbrugere på verdensplan nu mulighed for at bestille de stilrene designer bogstaver til deres boligindretning.

Design Letters bogstaver

Brug de ikoniske bogstaver til at kommunikere med stil.Design Letters produkter tager udgangspunkt i hverdagen og ved at gøre brug af hele alfabetet bidrager de til en mere overskuelig hverdag, hvor hver enkelt familiemedlem kan have hver deres: drikkedunk, knage, madkasse osv.. Sæt et personlig præg på indretningen med de ikoniske bogstaver. Brug dem fx til at kommunikere boligens rum eller karaktertrækket for et rum i hjemmet. Vælg imellem de klassiske sort/hvid bogstaver eller de klare farver. Du kan med fordel veksle imellem farvevariationerne og skabe et livligt navneskilt fx på døren til børneværelset eller på væggen ved legehjørnet. Design Letters bogstaver skaber et personligt udtryk på værelset ved at skrive navnet på barnets yndlingsspiller eller et favorithold.

Design Letters sortiment

Det unikke design strækker sig over et bredt udvalg af produkter. Fælles for alle produkter er det stilrene udtryk af Arne Jacobsen Design Letters, der tydeligt skinner igennem. Skab en overskuelig hverdag med den stilrene foodplanner, der med en praktisk huskeliste til indkøb ved hver af ugens dage gør indkøbet overskueligt. For at få overblik over hele familiens aktiviteter, kan du gøre brug af weekplanner og monthly planner eller skrive små beskeder på Design Letter message board. Fuldend dit hjem med udendørs bogstaver og tal fx på huset eller postkassen. Den smukke typografi fra Arne Jacobsen er også at finde på det populære børneservice. Her finder du et udvalg af tallerkener, skåle, kopper samt et bestiksæt, alle produceret i hårdfør melamin, som både er sikkert og yderst holdbart til dit barn. Blandt de mest populære produkter fra Design Letters kan der bl.a. nævnes; Design Letters bogstaver og Design Letters kop.

Gå på opdagelse i de mange muligheder for at gøre din bolig personlig og skab et stilrent overblik med de ikoniske bogstaver her hos din Design Letters forhandler.
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil