Ecooking Lermaske 75ml

DKK 199,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).

Ecooking Lermaske 75ml

Forkæl dit ansigt med denne lermaske som har en rensende og opfriskende effekt samt minimerer porer, og reducerer ujævnheder og uren hud
Lermaskens indhold virker både behandlende og forebyggende.

Masken fordeles i et jævnt lag i hele ansigtet. Undgå at få produktet for tæt på øjnene. Kan med fordel bruges på hals, ryg og decolleté, hvis man har tendens til urenheder her. Påføres evt. med en pensel. Lad masken sidde indtil den er helt størknet. Fjernes med lunkent vand. Anvendes 1-3 gange om ugen efter behov.

Lermasken er også med til at reducere mængden af sebumproduktionen i talgkirtlerne. En høj sebumproduktion gør, at huden bliver fedtet og skinnende. Indeholder et aktiv af Pseudomonas Altermonas, som er udvundet af mudder fra Antarktis.

Har antiinflammatoriske egenskaber og dulmer rødme, så huden føles beroliget. Indeholder ingredienser, der øger regenerationen af cellerne i huden.

100 ml plastkrukke

Ingrediensliste
Illite, Aloe Barbadensis, Kaolin, Cucumber Sativus Floral Water, Aqua, Monmorillonite, Propandiol, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Retinyl Palmitate, Florentina Root Extract, Zinc Sulfate, Sodium Salicylate, Pottasium Sorbate, Alcohol, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Citric acid, Sodium Benzoate.

100% vegansk.
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil