Eva Solo

Eva Solo Furniture er en samling af tidløse og moderne møbler, som er kendetegnet ved høj brugsværdi, enkelthed og markante linjer. Eva Solo møbler er skabt ud fra samme vision og passion, som de andre produkter du sikkert kender fra Eva Solo. Hos Luxo Living har vi et stort udvalg af de eksklusive Eva Solo møbler og forhandler alt fra den populære Eva Solo TV stander til sofaer, borde, reoler, lamper og meget mere. Hvis du er på udkig efter et enkelt design, der stadig har kant og personlighed, så er Eva Solo Furniture med garanti noget for dig. Har du spørgsmål til vores udvalg af Eva Solo møbler eller produkter, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.
Eva Solo Carry TV pocket Sort
Før DKK 995,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Eva Solo Quay Gulvlampe Stone
Før DKK 2.595,00
Levering: 3-8 hverdage
Eva Solo Quay Gulvlampe Hvid
Før DKK 2.595,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Eva Solo Quay Gulvlampe Sort
Før DKK 2.595,00
Levering: 3-8 hverdage
Eva Solo Quay Gulvlampe Pine
Før DKK 2.595,00
Levering: 3-8 hverdage
Eva Solo Quay Bordlampe Hvid
Før DKK 1.499,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Eva Solo Quay Bordlampe Stone
Før DKK 1.495,00
Levering: 3-8 hverdage
Eva Solo Quay Bordlampe Pine
Før DKK 1.495,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Eva Solo Quay Pendel Stor Hvid
Før DKK 1.995,00
Levering: 3-8 hverdage
Eva Solo Quay Pendel Stor Sort
Før DKK 1.995,00
Levering: 3-8 hverdage
Eva Solo Quay Pendel Stor Stone
Før DKK 1.995,00
Levering: 3-8 hverdage
Eva Solo Quay Pendel Lille Hvid
Før DKK 995,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Eva Solo Quay Pendel Lille Pine
Før DKK 995,00
Levering: 3-8 hverdage
Eva Solo Quay Pendel Lille Sort
Før DKK 995,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Eva Solo Quay Pendel Lille Stone
Før DKK 995,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Eva Solo Clover pendel Large Stone
Før DKK 2.495,00
Levering: 3-8 hverdage

Mere om Eva Solo Furniture


Eva Solo A/S er grundlagt for over 100 år siden. Gennem årene er der blevet designet en lang række produkter, hvis karakteristiske design er et synonym på det moderne hjems udvikling.

I dag er det fjedre generation, Jan Engelbrecht, som er leder og ejer af virksomheden. Hans mor hedder Eva, og det er hende der har lagt navn til virksomheden. Jans bedstefar er en af de tre tidligere direktører.

Udgangspunktet for Eva Solo var i starten funktionelle køkkenredskaber i høj kvalitet til den hjemmegående husmor. Sidenhen har de dog tilføjet en lang række andre produkter, og udvidet brandet med flere varemærker: Eva Trio, Eva Solo og Eva.

Produkterne under de forskellige mærker er alle designet ud fra den vision, som Eva Solo er etableret med. Seneste skud på stammen er Eva Solo Furniture, som består af en masse lækre møbler, der matcher de andre produkter i sortimentet.

Eva Solo Furniture er designet ud fra visionen om at bringe tidløst og godt design ud i alle slags boliger. Her på siden kan du finde alt fra en Eva Solo reol til et elegant Eva Solo TV møbel. Gå på opdagelse i det store sortiment, hvor du med garanti kan finde det perfekte match til din indretning.

Find Eva Solo møbler til din bolig


Eva Solo Furniture er til dig der ikke vil gå på kompromis med funktionalitet, materialevalg og æstetik i dit møbel valg. Eva Solo møbler er lette at anvende i enhver indretning grundet de naturtro farver og det tidløse og klassiske design.

Er du på udkig efter et nyt spisebord eller sofabord, der emmer af æstetik og kvalitet, så bør du bestemt tage et kig her på siden. Du kan finde et Eva Solo spisebord i mange forskellige varianter, som hver har deres unikke udtryk. De fleste Eva Solo spiseborde har udtræk, så du nemt kan forlænge bordet, når der kommer gæster. Det lækre Eva Solo Taffel spisebord er betrukket med linoleum, som både er nemt at vedligeholde, og samtidig giver bordet et ungdommeligt og let udtryk

Er det et nyt bord til stuen du er på udkig efter, kan du naturligvis også finde et Eva Solo sofabord hos os. Sofabordene fås både med rund og firkantet bordplade, der er fremstillet i massiv egetræ.

Lamper er også en del af udvalget, hvis du mangler funktionel og stilren belysning. En af de populære modeller er Eva Solo Furniture Quay bordlampe, som vil bringe elegance og lys ind i din bolig. I sig selv udgør den en smuk skulptur, og er perfekt til både reolen, vindueskarmen eller skænken. Eva Solo Quay lampen kommer også som pendel og gulvlampe, så du kan integrerer det smukke design uanset dit behov for belysning.

“Vi laver møbler, fordi vi har lyst” udtaler Eva Solo, og ud fra deres store passion har de skabt en lang række langtidsholdbare, hjemlige og ægte designs.

En af meget vigtige møbler i boligen er sofaen. Den skal indbyde til afslapning, men må også gerne have et æstetisk look. En Eva Solo Furniture sofa kan opfylde begge behov. Eva Solo Crush Sofa kommer i flere forskellige størrelser, med eller uden chaiselong og kan vælges i enten læder eller tekstil. Det perfekte valg til den moderne bolig.

Eva solo TV stander


Vil du gerne skabe et simpelt og lækkert udtryk ved dit TV område, så er en Eva Solo TV stander med garanti noget for dig.

Eva Solo TV stander er et af de meget populære designs fra det kendte brand - og med god grund. Den emmer af elegance og minimalisme, som er med til at gøre fjernsynsområdet til en sand æstetisk fornøjelse. Et gulvstativ til TV giver følelsen af at fjernsynet næsten svæver i luften, og skaber dermed et let udtryk.

Du kan vælge din Eva Solo TV stander i sort eller stål, så det passer ind i netop din indretning.

Ofte stillede spørgsmål


Hvem forhandler Eva Solo?
Eva Solo forhandles efterhånden i det meste af verden, hvilket er med til at understrege brandets popularitet. Luxo Living er stolt forhandler af Eva Solo, og hos os finder du et bredt udvalg af de populære møbeldesigns, som er seneste skud på stammen fra det velkendte brand.

Er Eva Solo dansk?
Ja, Eva Solo er en 100% danskejet virksomhed, som blev grundlagt for over 100 år siden. I starten var fokus at skabe funktionelle køkkenredskaber til den moderne husmor, men siden har virksomheden udvidet med en lang række andre produkter - heriblandt møbler. Eva Solo har i dag tre forskellige varemærker, som dækker over alt fra køkkenværktøj, porcelæn, møbler, kogegrej, service mm.

Hvor produceres Eva Solo?
Eva Solo har produktion flere forskellige steder i verden. I alt produceres produkterne i 14 forskellige lande, men uanset hvor de bliver fremstillet, kommer de altid forbi deres hovedkontor i Danmark til et kvalitetstjek. Det skal sikre at hvert enkelt produkt lever op til deres standarder og værdier. Denne proces er med til at sikre, at forbrugerne altid får den højeste kvalitet.

Hvad er forskellen på Eva Trio og Solo?
Eva Solo dækker over tre forskellige varemærker: Eva Solo, Eva Trio og Eva. Eva Trio blev lanceret i 1977, og dækker over porcelæn, kogegrej og køkkenværktøj. Eva Solo blev skabt i 1997, og består af produktkategorierne serving, cooking, living og outdoor. Eva mærket kom til allerede i 1950, og er i dag en serie af produkter til madlavning i ovnen og bagning.
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil