FDB B98 Mogens Koch Sokkel Til Bogreol Eg L54 Cm.

Før DKK 599,00
DKK 499,00
SparDKK 100,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Varenummer:FDB Mogens Koch Plinth For Bookshelf Oak Nature L54 Cm.

Sokkel til smuk og flot opbevaringsløsning fra FDB designet af Mogens Koch.

De fine reolkasser blev designet af Mogens Koch tilbage i 1944, hvor de blev et symbol på nordisk møbeldesign, som ses i Danmark og over hele verden lige fra det private hjem til bestyrelseslokaler og tilmed ministeriets kontore. Bogkasserne er ét af Mogens Kochs populære design, og det forstår vi godt. Reolkasserne er udformet i et enkelt design i højeste kvalitet, som giver dig mulighed for utallige kombinationer og funktionsmuligheder i hjemmet. Det gør B98 reolen til et multifunktionelt møbel og yderst aktuelt til din bolig, hvis du mangler opbevaringsløsninger i et stilrent, nordisk design.

Brug sokkel til at placere  bogkasserne oven på hinanden, og du har en fin reol, som du kan bruge til opbevaring af eksempelvis bøger, pynteting, eller hvad du nu har behov for at udstille eller opbevare.

Sokkelerne fås i to forskellige dybder. Vælg mellem en dybde på 17 cm. og 24 cm.
Se også sokkel i en lang model. Bogkasserne kan stå frit med op til 2 kasser både uden og med sokkel. Ved flere bogkasser skal det monteres i væggen.

Sokkelen kan aftørres med en ren, hårdt opvredet klud.

Materialer:
Sokkelen er fremstillet i FSC-certificeret egetræ fra europæiske skove. Nuanceforskelle kan forekomme, da træ er et naturmateriale.

Mål:
Lille:
Højde: 10 cm.
Længde: 54 cm.
Dybde: 17 cm.

Stor:
Højde: 10 cm.
Længde: 54 cm.
Dybde: 24 cm.
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil