FDB C35B Poul M. Volther Spisebord Sortlakeret Eg Mellem

DKK 9.999,00
Levering: 3-8 hverdage
Varenummer:159065 FDB C35B Dinner Table 82 x 160 Cm. Oak/Black/Black
Smukt og klassisk spisebordsmøbel designet af Poul M. Volther for FDB Møbler.

Tilbage i 1957 var Poul Volthers intention i udarbejdelsen af de fine C35 spiseborde at skabe et stilrent og enkelt bord, der skulle passe sammen med mange af de klassiske spisebordsstole fra FDB Møbler. Det resulterede blandt andre i det smukke C35B spisebord, som lige som det var i 50'erne er lige så skønt og aktuelt et møbel i dag.

Materialet i sortlakeret egetræ og benene, der hælder let indad, giver en helt særlig form for lethed i udtrykket og samtidig et meget stabilt bord.  Kombinationen af det enkle, det klassiske og materialevalget giver et skønt bord, der vil passe ind i enhver indretning omend det er klassisk, moderne eller industrielt. Et let og funktionelt bord, der kan bruges i mange sammenhænge.

Lad bordet være samlingssted for hele familien i spisestuen eller det store køkken-alrum. Det fine bord kan også sagtens udgøre arbejdsplads på kontoret eller have andre anvendelsesmuligheder alt efter dit behov. Du kan tilkøbe tillægsplader, der passer til designet af bordet, så du kan forlænge bordet, hvis du får ekstra gæster på besøg.

Det skønne bord fås i en stor, mellem og lille variant.

Materialer:
Bordplade: Sortlakeret egetræ.
Stel: Sortlakeret egetræsstel.

Mål:
Bredde: 82 cm.
Højde: 72,2 cm.
Længde uden plader: 160 cm.
Længde med tillægsplader: 197-234 cm.

Samlet:
Højde: 72,2 cm.
Længde: 160 cm.
Dybde: 82 cm.