FDB C35C Poul M. Volther Spisebord Grå Linoleum/Eg Stor

Før DKK 17.999,00
DKK 14.999,00
Forudbestilling - Du bliver kontaktet vedr. leveringstid
Varenummer:C35C30110204 FDB Møbler C35C Dinner Table 95 x 220 Cm. Oak Lino. - Nature/Grey lys grå

Smukt og klassisk spisebordsmøbel designet af Poul M. Volther for FDB Møbler.

Tilbage i 1957 var Poul Volthers intention i udarbejdelsen af de fine C35 spiseborde at skabe et stilrent og enkelt bord, der skulle passe sammen med mange af de klassiske spisebordsstole fra FDB Møbler. Det resulterede blandt andre i det smukke C35C spisebord, som lige som det var i 50'erne er lige så skønt og aktuelt et møbel i dag.

Materialet i egetræ og benene, der hælder let indad, giver en helt særlig form for lethed i udtrykket og samtidig et meget stabilt bord.  Kombinationen af det enkle, det klassiske og materialevalget giver et skønt bord, der vil passe ind i enhver indretning omend det er klassisk, moderne eller industrielt. Et let og funktionelt bord, der kan bruges i mange sammenhænge.

Lad bordet være samlingssted for hele familien i spisestuen eller det store køkken-alrum. Det fine bord kan også sagtens udgøre arbejdsplads på kontoret eller have andre anvendelsesmuligheder alt efter dit behov. Du kan tilkøbe tillægsplader, der passer til designet af bordet, så du kan forlænge bordet, hvis du får ekstra gæster på besøg.

Det skønne bord fås i en stor, mellem og lille variant. Den store model fås i grå linoleum, sort linoleum samt en gennemgående egetræsudgave. Den mellem og lille variant fås i egetræsudgave.

Materialer:
Bordplade: Grå linoleum.
Stel: Egetræsstel.

Mål:
Bredde: 95 cm.
Højde: 72,2 cm.
Længde uden plader: 220 cm.
Længde med tillægsplader: 265-310 cm.

Samlet:
Højde: 72,5 cm.
Længde: 220 cm.
Dybde: 95 cm.
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil