FDB C35C Poul M. Volther Spisebord Sortlakeret Eg Stor

Før DKK 17.999,00
DKK 13.499,00
Levering: 3-8 hverdage
Varenummer:C35C30201102 FDB C35C Dinner Table 95 x 220 Cm. Oak/Black/Black
Smukt og klassisk spisebordsmøbel designet af Poul M. Volther for FDB Møbler.

Tilbage i 1957 var Poul Volthers intention i udarbejdelsen af de fine C35 spiseborde at skabe et stilrent og enkelt bord, der skulle passe sammen med mange af de klassiske spisebordsstole fra FDB Møbler. Det resulterede blandt andre i det smukke C35C spisebord, som lige som det var i 50'erne er lige så skønt og aktuelt et møbel i dag.

Materialet i sortlakeret egetræ og benene, der hælder let indad, giver en helt særlig form for lethed i udtrykket og samtidig et meget stabilt bord.  Kombinationen af det enkle, det klassiske og materialevalget giver et skønt bord, der vil passe ind i enhver indretning omend det er klassisk, moderne eller industrielt. Et let og funktionelt bord, der kan bruges i mange sammenhænge.

Lad bordet være samlingssted for hele familien i spisestuen eller det store køkken-alrum. Det fine bord kan også sagtens udgøre arbejdsplads på kontoret eller have andre anvendelsesmuligheder alt efter dit behov. Du kan tilkøbe tillægsplader, der passer til designet af bordet, så du kan forlænge bordet, hvis du får ekstra gæster på besøg.

Det skønne bord fås i en stor, mellem og lille variant. Den store model fås i grå linoleum, sort linoleum samt en gennemgående egetræsudgave. Den mellem og lille variant fås i egetræsudgave.

Materialer:
Bordplade: Massivt sortlakeret egetræ.
Stel: Massivt sortlakeret egetræsstel.

Mål:
Bredde: 95 cm.
Højde: 72,2 cm.
Længde uden plader: 220 cm.
Længde med tillægsplader: 265-310 cm.

Samlet:
Højde: 72,5 cm.
Længde: 220 cm.
Dybde: 95 cm.
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil