FDB Havemøbler

Her finder du dine havemøbler fra FDB Møbler. Kollektionen byder både på havestole, haveborde, loungemøbler og havemøbelsæt, som du kan sammensætte lige efter dit behov. Skab et smuk udemiljø med FDB havemøbler som du kan nyde år efter år. Se udvalget fra FDB møbler og find dine loungemøbler, havemøbelsæt og andre møbler til haven og terrassen.
FDB Møbler Ermelunden havesæt
Før DKK 28.997,00
Levering: 3-8 hverdage
FDB Møbler Sammen Havehynde Antracitgrå Til M11, 3 pers bænk m. ryg
Før DKK 999,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
FDB Møbler M14 Sammen Havehynde Til M8 solvogn Antracitgrå
Før DKK 999,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
FDB Møbler M6 Sammen Loungestol Teak
Før DKK 5.499,00
Levering: 3-8 hverdage
FDB Møbler M7 fodskammel Sammen Teak
Før DKK 1.499,00
Levering: 3-8 hverdage
FDB Møbler M9 Sammen Serveringsbakke Teak
Før DKK 599,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
FDB Møbler M8 Sammen Solvogn Teak olieret
Før DKK 7.999,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
FDB Møbler M17 Ermelunden Havebord
Før DKK 10.999,00
Levering: 3-8 hverdage

Ofte stillede spørgsmål

Hvem er Thomas E. Alken?
Thomas E. Alken er designeren bag FDB Havemøbler. Thomas har siden sin afgang fra Danmarks Designskole 1997, markeret sig som en af Danmarks bedste industrielle designere i nyere tid. Med hans store sans for funktionalitet, sidder man ikke alene godt i Thomas E. Alkens møbler, man føler sig også hjemme i dem.

Hvad er FDB havemøbler lavet af?
De fleste havemøbler fra FDB er lavet af teaktræ, som er kendt som leverandør af kvalitetstømmer. Teaktræ har eksisteret siden 1840, og har i mange år været brugt til møbler. Det naturligt høje indhold af olie i teak forhindrer vand og fugt i at trække ind i træet og derfor benyttes teak som bekendt også på både og skibe. Derudover er teak træ smuk i farven, og vil bidrage til en hyggelig og kvalitetsrig indretning. Få havemøbler fra FDB er lavet af termoask.

Kan FDB havemøbler tåle dårligt vejr?
Både ja og nej. Teaktræ er fra naturens side mere modstandsdygtig over for dårligt vejr end andre træsorter. Teaktræ er mere modstandsdygtig overfor råd og svamp da træets iboende olier virker som imprægnering. Derfor kan det nemmere stå ude ubehandlet, fordi det ikke suger fugt på samme måde som andre træsorter. Levetiden forringes dog, hvis teaktræsmøblerne får lov til at stå ude hele året i stedet for at blive opbevaret om vinteren, hvor vejret slider på møblerne.

Skal FDB havemøbler vedligeholdes?
Havemøbler lavet af teaktræ, kan blive sølvgrå med årene, hvis de ikke vedligeholdes. Derfor anbefales det, at møblerne bliver olieret 2 gange årligt, så træet beholder sin mørke farve. På den måde forlænger du møblernes levetid samtidig med, at du kan nyde møblerne i mange år frem.

Hvor kan man købe FDB havemøbler?
Du finder et flot udvalg af havemøbler fra FDB hos Luxo Living. Møblerne er lavet af kvalitetsrige materialer og du finder samtidig tilsvarende hynder til de forskellige møbler hos Luxo Living. Hos Luxo Living er der dag til dag levering, hvis du bestiller inden kl 15. Derudover er der gratis fragt ved køb over 499 kr.
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil