KØB JULEGAVERNE NU OG BYT INDTIL 31/1-2023 // FRI FRAGT VED KØB OVER KR. 499,- // GRATIS GAVEINDPAKNING

FDB J46 Poul M. Volther Spisebordsstol Støvet grøn

Før DKK 1.699,00
DKK 1.275,00
Forudbestilling - Du bliver kontaktet vedr. leveringstid
Varenummer:J46310601 FDB J46 Poul M. Volther Spisebordsstol Mintgrøn/støvet grøn bøg
Klassisk J46 designer stol fra FDB designet af Poul M. Volther - Mintgrøn/Støvet grøn.

Den smukke og klassiske J46 stol har fundet vej ind i manges designelskeres hjerter og hjem. Stolen blev designet i 1946, og den skulle vise sig at blive en af de største successer i FDB møblers historie. Stolen blev fremstillet ud fra en interesse i det enkle formsprog og en funktionalistisk tilgang.
J46 er fremstillet af formpresset og massiv bøg, som er FSC-certificeret fra europæiske skove. Al træet, som er brugt til J46-stolen, er fra FSC-skove, hvor der ikke fældes mere, end at skoven kan nå at reproducere sig selv. Det betyder, at du kan anskaffe dig den smukke stol med god samvittighed.

J46 vil tage sig rigtig godt ud som spisebordsstol eller køkkenstol ved hjemmets spisebord til at samle hele familien, hvor der er brug for en mindre stol med god komfort. Med sit lette design og den gode siddekomfort passer stolen godt ind i de fleste hjem i både køkken, spisestue, kontor, eller hvor behovet end opstår.

Stolen fås i en masse skønne farver, og du kan nemt kombinere de smukke farver med hinanden for et farverigt og personligt udtryk. Vælg mellem farverne Koral, Lyserød, Lyseblå, Lysegul, Mintgrøn, Nude, Natur, Petrolblå, Rød, Sort, Blå, Bordeaux, Flaskegrøn, Grå og Hvid.

Stolen kommer samlet og klar til at tage i brug. Stolen kan aftørres med en opvredet klud. Nuanceforskelle kan forekomme grundet stolens naturmateriale.

Materialer:
Sæde: Lakeret formpresset bøg.
Ryg: Lakeret massiv bøg.
Ben: Lakeret massiv bøg.
Understel: Lakeret massiv bøg.

Mål:
Ryghøjde: 80 cm.
Sædehøjde: 45 cm.
Sædedybde: 37 cm.
Ydermål på ben: 41 cm.
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil