FDB J48 Poul M. Volther Spisebordsstol Eg Natur Læder Cognac

Før DKK 5.299,00
DKK 3.975,00
SparDKK 1.324,00
Forudbestilling - Du bliver kontaktet vedr. leveringstid
Varenummer:J483002100308 FDB J48 Poul M. Volther Spisebordsstol Eg Natur Læder Cognac
Smuk J48 spisebordsstol i eg fra FDB designet af Poul M. Volther.

Siden Poul M. Volthers spisebordsstol, J48, blev designet tilbage i 1951 er den blevet en genkendelig og populær stol fra FDBs unikke møbelserie, som en klassiker fra dansk møbeldesigns guldalder. J48 adskiller sig dog fra de andre designer stole med sine vandrette rygstykker, der skaber god komfort og et afrundet design, som man også ser i Volthers Corona-stol. Det skaber nogle andre linjer, end man ser i mange af de spisebordsstole designet i samme tidsalder, hvor linjerne typisk var lodrette.

Volther var inspireret af det enkle formsprog og generelt optaget af en funktionalistisk tilgang til sit fag. Det kommer til udtryk i den smukke J48 spisebordsstol, der med sit enkle og klassiske design har et stilrent udtryk, der vil passe rigtig godt ind i enhver indretning. Kombinationen af det æstetiske udtryk, det tidløse design og den høje siddekomfort resulterer i en unik spisebordsstol, der finder sin plads i hjemmet.

J48 vil tage sig godt ud som spisebordsstol eller køkkenstol ved hjemmets spisebord til at samle hele familien, hvor der er brug for en fin stol med god komfort. Med sit lette design og den gode siddekomfort passer stolen godt ind i de fleste hjem i både køkken, spisestue, kontor, eller hvor behovet end opstår.

Den smukke stol er udformet i FSC-certificeret træ. Al træet, som er brugt, er fra FSC-skove, hvor der ikke fældes mere, end at skoven kan nå at reproducere sig selv. Det betyder, at du kan anskaffe dig den smukke stol med god samvittighed.

Materialer:
Stolen er fremstillet i massivt FSC-certificeret egetræ.

Mål:
Ryghøjde: 79,3 cm.
Sædehøjde: 46 cm.
Sædedybde: 43 cm.
Ydermål på ben: 47 cm.

Samlet:
Højde: 79,3 cm.
Bredde: 45,9 cm.
Dybde: 47,1 cm.
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil