FDB J52B Børge Mogensen Spisebordsstol Lakeret Bøg

Før DKK 4.999,00
DKK 3.999,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Varenummer:J52B310313 FDB J52B Børge Mogensen Spisebordsstol Beach/Nature Vandlak/Svanemærket

Klassisk Børge Mogensen spisebordsstol fra FDB Møbler.

Den berømte J52B-stol er en af FDB møblers mest ikoniske stole og en af de første designklassikere, FDB valgte at relancere efter design af Børge Mogensen - en af de mest kendte inden for dansk møbeldesign. I USA kom stolen til at gå som præsident Kennedys foretrukne "slap-af"-stol, og det forstår vi godt!
Udover at være en klassiker inden for dansk design, er den smukke J52B stol også en yderst komfortabel stol, der både kan være spisebordsstol, fritstående møbel eller en loungestol, hvor der plads til afslapning og til at afstresse i en travl hverdag - sådan som Kennedy eftersigende gjorde det.

Stolen har et enkelt og klassisk design med et stilrent udtryk, som vil passe rigtig godt ind i enhver indretning. Samtidig er den i et tidløst design, som også vil kunne passe ind i alle rum, hvad end det er i spisestuen, køkkenet, loungeområdet i stuen eller på kontoret. Hvor end behovet for en ekstra og meget komfortabel siddeplads opstår.

Den smukke stol er udformet i FSC-certificeret træ. Al træet, som er brugt, er fra FSC-skove, hvor der ikke fældes mere, end at skoven kan nå at reproducere sig selv. Det betyder, at du kan anskaffe dig den smukke stol med god samvittighed. Sædet består af formpresset bøg og har en faset sædekant. Benene og understellet er fremstillet i massiv bøg.

Nuanceforskelle kan forekomme, da træ er et naturmateriale. Stolen kan gøres rent med en ren, hårdt opvredet klud.

Materialer:
Stolen er fremstillet i FSC-certificeret bøgetræ og  vandlak/Svanemærket.

Mål:
Ryghøjde: 51,5 cm.
Sædehøjde: 44 cm.
Sædedybde: 39,5 cm.
Armlænshøjde: 65,5 cm.
Ydermål på ben: 52 cm.

Samlet:
Højde: 90,1 cm.
Bredde: 56 cm.
Dybde: 61,5 cm.
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil