Køb dine julegaver allerede nu - vi bytter t.o.m 1. Februar 2022 🎅 🎁

FDB J52G Børge Mogensen Gyngestol Lakeret Bøg

Før DKK 5.999,00
DKK 4.799,00
SparDKK 1.200,00
Levering: 3-8 hverdage
Varenummer:J52G310310 FDB J52G Børge Mogensen Gyngestol Beech/Nature

Klassisk Børge Mogensen gyngestol fra FDB Møbler i smuk, bøgetræsfarve.

Det kan ikke undgås at slappe af og læne sig tilbage i den skønne og komfortable J52G gyngestol, som er designet af den folkekære Børge Mogensen. J52G er en bror til J52B spisebordsstolen bare med gyngende understel, og stolen indbyder til, at du kommer helt ned i tempo - læn dig tilbage og nyd både den gyngende rytme og lullen i en særdeles lækker komfortstol.  

Med sine runde former og proportioner er den berømte J52G gyngestol blevet et designikon, som er elsket af mange. Udover at være en klassiker inden for dansk design, er stolen et dejligt loungemøbel, som du kan have stående i hele hjemmet, hvad end det er i stuen til dit loungeområde, i soveværelset til at læse en god bog inden sengetid eller måske på børneværelset til en hyggelig stund og lullen med din baby.
Stolen har mange funktioner, og med sit enkle, klassiske design i et stilrent udtryk vil den passe rigtig godt ind i enhver indretning.

Den smukke gyngestol er udformet i FSC-certificeret træ. Al træet, som er brugt, er fra FSC-skove, hvor der ikke fældes mere, end at skoven kan nå at reproducere sig selv. Det betyder, at du kan anskaffe dig den smukke stol med god samvittighed. Sædet består af formpresset bøg, og benene samt understellet er fremstillet i massiv bøg.

Nuanceforskelle kan forekomme, da træ er et naturmateriale. Stolen kan gøres rent med en ren, hårdt opvredet klud.

Materialer:
Stolen er fremstillet i FSC-certificeret bøgetræ og lakeret.

Mål:
Ryghøjde: 87,5 cm.
Sædehøjde: 45 cm.
Sædedybde: 39,5 cm.
Armlænshøjde: 65 cm.
Ydermål på ben: 50 cm.

Samlet:
Højde: 90,5 cm.
Bredde: 53 cm.
Dybde: 53 cm.
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil