FDB J81 Jørgen Bækmark Spisebordsstol Olieret Eg Natur Flet

DKK 4.875,00
Levering: 3-8 hverdage
Varenummer:J8130010502 FDB Møbler J81 -Stol Eg Olieret Natur
Klassisk og smuk J81 designer spisebordsstol fra FDB designet af Jørgen Bækmark.

Storebroderen til J80, og det er her de små detaljer, som har været med til at gøre de komfortable spisebordsstole endnu mere komfortable.
For generationer har J81 spisebordsstolen været et sikkert valg til spisestuen, hvor både design og komfort blev værdsat, som en god siddeplads. Men man kan roligt sige, at den skønne J81 spisebordsstol fra FDB stadig er en elsket klassiker i de danske hjem, da den er indbegrebet af kvalitet, som også var med til at definere FDB Møbler i sin tid og stadig gør den dag i dag. Den fantastiske stol er yderst komfortabel, funktionel og i et tidløst design, som understreger møbelhåndværket i Jørgen Bækmarks arbejde.
J81 fik tilføjet et armlæn, som giver en mere komfortabel stol med videreførelse af den buede form i stoleryggen. Derudover er J81 stolen en smule bredere end J80, hvilket også medfører lidt mere komfort. Stolen er fremstillet af matlakeret egetræ, som er FSC-certificeret fra europæiske skove samt et fletsæde. Al træet, som er brugt til J81-stolen, er fra FSC-skove, hvor der ikke fældes mere, end at skoven kan nå at reproducere sig selv. Det betyder, at du kan anskaffe dig den smukke stol med god samvittighed.
De drejede egestokke og det flettede sæde indrammer en gedigen håndværkskvalitet med fokus på materialevalg, som er lige så aktuelt i dag, som da stolen blev fremstillet i 1950'erne.

J81 vil tage sig rigtig godt ud som spisebordsstol eller køkkenstol ved hjemmets spisebord til at samle hele familien, hvor der er brug for en  skøn stol med maksimal komfort. Med sit klassiske design og den gode siddekomfort passer stolen godt ind i de fleste hjem i både køkken, spisestue, kontor, eller hvor behovet end opstår.

J81 stolen fås i en sortlakeret udgave med sort flet, en sortlakeret udgave med naturflet og en egetræsudgave med naturflet. Se også stolen uden armlæn som J80 udgaven samt J82 loungestolen, J83 skammelen og J83B bænken.
Stolen kommer samlet og klar til at tage i brug. Stolen kan aftørres med en opvredet klud. Nuanceforskelle kan forekomme grundet stolens naturmateriale.

Olieret Eg med Natur Flet

Mål:
Ryghøjde: 82 cm.
Sædehøjde: 44,5 cm.
Sædedybde: 39,5 cm.
Armlænshøjde: 68 cm.
Ydermål på ben: 55 cm.

Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil