FDB J83B Jørgen Bækmark Bænk Matlakeret Eg Natur Flet

Før DKK 4.999,00
DKK 3.749,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Varenummer:J83b30011002 FDB J83B Jørgen Bækmark Bænk Matlakeret Eg Natur Flet
Ikonisk og smuk J83B designer bænk fra FDB designet af Jørgen Bækmark.

For generationer har Jørgen Bækmarks møbler været et sikkert valg til hjemmet, hvor både design og komfort blev værdsat, som en god siddeplads.
Den skønne bænk er fremstillet af matlakeret egetræ, som er FSC-certificeret fra europæiske skove samt et fletsæde. Al træet, som er brugt, er fra FSC-skove, hvor der ikke fældes mere, end at skoven kan nå at reproducere sig selv. Det betyder, at du kan anskaffe dig den bænk skammel med god samvittighed.
De drejede egestokke og det flettede sæde indrammer en gedigen håndværkskvalitet med fokus på materialevalg, som er lige så aktuelt i dag, som da Jørgen Bækmark møblerne blev fremstillet i 1950'erne.

Bænken er designet til at passe med den kendte J80/J81/J82 stoleserie med fletsæde, og den er inspireret af den kendte J83 skammel, men blevet forlænget til dobbelt størrelse af skammelen.

J83 vil tage sig rigtig godt ud i som siddeplads ved spisebordet eller ude i entréen, hvor der er brug for en lækker siddeplads. Med sit klassiske design og den gode siddekomfort passer bænken godt ind i de fleste hjem. Brug den i kombination med J80 og J81 spisebordsstolene.

Bænken fås i en sortlakeret udgave med sort flet, en sortlakeret udgave med naturflet og en egetræsudgave med naturflet. Se også J82 loungestolen, J80 og J81 spisebordsstolene samt J83 skammelen.
Bænken kommer samlet og klar til at tage i brug. Den kan aftørres med en opvredet klud. Vær opmærksom på, at sæbevand fra gulvvaske kan sive op i benene og give små misfarvninger. Fjern eller løft derfor altid bænken, når der vaskes gulv. Nuanceforskelle kan forekomme grundet bænkens naturmateriale.

Materialer:
Stol: Matlakeret egetræ.
Sæde: Naturflet.

Mål:
Sædehøjde: 41 cm.
Sædedybde: 40 cm.
Ydermål på ben: 100 cm.
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil