Køb dine julegaver allerede nu - vi bytter t.o.m 1. Februar 2022 🎅 🎁

FDB J83B Jørgen Bækmark Bænk Sortlakeret Bøg Sort Flet

Før DKK 4.499,00
DKK 3.595,00
SparDKK 904,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Varenummer:J83B31020101 FDB J83B Jørgen Bækmark Bænk Sortlakeret Bøg Sort Flet

Ikonisk og smuk J83B designer bænk fra FDB designet af Jørgen Bækmark.

For generationer har Jørgen Bækmarks møbler været et sikkert valg til hjemmet, hvor både design og komfort blev værdsat, som en god siddeplads.
Den skønne bænk er fremstillet af sortlakeret bøgetræ, som er FSC-certificeret fra europæiske skove samt et sort fletsæde. Al træet, som er brugt, er fra FSC-skove, hvor der ikke fældes mere, end at skoven kan nå at reproducere sig selv. Det betyder, at du kan anskaffe dig den bænk skammel med god samvittighed.
De drejede egestokke og det flettede sæde indrammer en gedigen håndværkskvalitet med fokus på materialevalg, som er lige så aktuelt i dag, som da Jørgen Bækmark møblerne blev fremstillet i 1950'erne.

Bænken er designet til at passe med den kendte J80/J81/J82 stoleserie med fletsæde, og den er inspireret af den kendte J83 skammel, men blevet forlænget til dobbelt størrelse af skammelen.

J83 vil tage sig rigtig godt ud i som siddeplads ved spisebordet eller ude i entréen, hvor der er brug for en lækker siddeplads. Med sit klassiske design og den gode siddekomfort passer bænken godt ind i de fleste hjem. Brug den i kombination med J80 og J81 spisebordsstolene.

Bænken fås i en sortlakeret udgave med sort flet, en sortlakeret udgave med naturflet og en egetræsudgave med naturflet. Se også J82 loungestolen, J80 og J81 spisebordsstolene samt J83 skammelen.
Bænken kommer samlet og klar til at tage i brug. Den kan aftørres med en opvredet klud. Vær opmærksom på, at sæbevand fra gulvvaske kan sive op i benene og give små misfarvninger. Fjern eller løft derfor altid bænken, når der vaskes gulv. Nuanceforskelle kan forekomme grundet bænkens naturmateriale.

Materialer:
Stol: Sortlakeret bøgetræ.
Sæde: Flet i sort.

Mål:
Sædehøjde: 41 cm.
Sædedybde: 40 cm.
Ydermål på ben: 100 cm.
Gratis levering
På ordrer over 499 kr. - ellers 29 kr.
30 dages retur
Vi ombytter med et smil