FDB Møbler B98 Bogkasser Mogens Koch Bogreol Eg

Før DKK 1.899,00
DKK 1.399,00
Bestil før kl. 15:00 og vi afsender i dag (hverdage).
Varenummer:FDB Mogens Koch Bookshelf Oak Nature Eg massiv,Natur,Lakeret

Smuk og flot opbevaringsløsning fra FDB designet af Mogens Koch.

De fine reolkasser blev designet af Mogens Koch tilbage i 1944, hvor de blev et symbol på nordisk møbeldesign, som ses i Danmark og over hele verden lige fra det private hjem til bestyrelseslokaler og tilmed ministeriets kontore. Bogkasserne er ét af Mogens Kochs populære design, og det forstår vi godt.

Reolkasserne er udformet i et enkelt design i højeste kvalitet, som giver dig mulighed for utallige kombinationer og funktionsmuligheder i hjemmet. Det gør B98 reolen til et multifunktionelt møbel og yderst aktuelt til din bolig, hvis du mangler opbevaringsløsninger i et stilrent, nordisk design.

Placer reolerne vandret som en lav boghylde, stil dem oven på hinanden til en stor reol, monter dem på væggen, og lad dem hænge frit. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser med denne smukke reolkasse.

Bogkasserne fås i to forskellige dybder afhængigt af, om de skal bruges til eksempelvis bøger eller magasiner. Vælg mellem en dybde på 20 cm. og 28 cm.
Derudover er der tilhørende sokler til de forskellige modeller, så du kan placere dem som en reol. Bogkasserne kan stå frit med op til 2 kasser både uden og med sokkel. Ved flere bogkasser skal det monteres i væggen.

Bogkassen kan aftørres med en ren, hårdt opvredet klud.

Materialer:
Bogkassen er fremstillet i FSC-certificeret egetræ fra europæiske skove. Nuanceforskelle kan forekomme, da træ er et naturmateriale.
Eg massiv,Natur,Lakeret

Mål:
Lille:
Længde: 54 cm.
Bredde: 36 cm.
Dybde: 20 cm.

Stor:
Længde: 54 cm.
Bredde: 36 cm.
Dybde: 28 cm.

XL:
Mål: 36 cm x 54 cm x 32 cm
Fragt fra kr. 49,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil