FDB Møbler J46 Poul M. Volther Stol Roots

DKK 1.199,00
Levering: 3-8 hverdage
Varenummer:J46312401 FDB Møbler J46 Poul M. Volther Stol Roots
FDB Møbler J46 Poul M. Volther Stol er en elegant spisebordsstol med en tidløs og klassisk design.

Den ikoniske pindestol, J46, blev designet af møbelarkitekt Poul M. Volther i 1956. I tæt samarbejde med File Under Pop, er den ikoniske klassiker kommet i en ny smuk farve.

Klassisk J46 designer stol fra FDB designet af Poul M. Volther

Den smukke og klassiske J46 stol har fundet vej ind i manges designelskeres hjerter og hjem. Stolen blev designet i 1946, og den skulle vise sig at blive en af de største successer i FDB møblers historie. Stolen blev fremstillet ud fra en interesse i det enkle formsprog og en funktionalistisk tilgang.
J46 er fremstillet af formpresset og massiv bøg, som er FSC-certificeret fra europæiske skove. Al træet, som er brugt til J46-stolen, er fra FSC-skove, hvor der ikke fældes mere, end at skoven kan nå at reproducere sig selv. Det betyder, at du kan anskaffe dig den smukke stol med god samvittighed.

J46 vil tage sig rigtig godt ud som spisebordsstol eller køkkenstol ved hjemmets spisebord til at samle hele familien, hvor der er brug for en mindre stol med god komfort. Med sit lette design og den gode siddekomfort passer stolen godt ind i de fleste hjem i både køkken, spisestue, kontor, eller hvor behovet end opstår.

Stolen fås i en masse skønne farver, og du kan nemt kombinere de smukke farver med hinanden for et farverigt og personligt udtryk.

Stolen kommer samlet og klar til at tage i brug. Stolen kan aftørres med en opvredet klud. Nuanceforskelle kan forekomme grundet stolens naturmateriale.

Mål:
Ryghøjde: 80 cm.
Sædehøjde: 45 cm.
Sædedybde: 37 cm.
Ydermål på ben: 41 cm.
Fragt fra kr. 39,-
Hurtig levering
30 dages retur
Vi ombytter med et smil